Home » Αναβολή για τις 19 Δεκεμβρίου για τα επεισόδια της Χλώρακας

Αναβολή για τις 19 Δεκεμβρίου για τα επεισόδια της Χλώρακας

0 comment

Αναβολή για τις 19 Δεκεμβρίου για τα επεισόδια της Χλώρακας

Για τις 19 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης των σοβαρών επεισοδίων στη Χλώρακα τον περασμένο Αύγουστο με κατηγορούμενα οκτώ άτομα, ενώ για άλλους κατηγορούμενους η διαδικασία αναβλήθηκε για τις 6 Μαρτίου 2024 ώστε να απαντήσουν στις κατηγορίες.

Οι οκτώ προσήχθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο ανέβαλε την υπόθεση για τις 19 Δεκεμβρίου αφού οι κατηγορούμενοι ζήτησαν νομική αρωγή.

Οι πρώτες ποινές για ταεπεισόδια της Χλώρακας του περασμένου Αυγούστου, επιβλήθηκαν πρόσφατα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου. Στη δίκη των 17 πρώτων κατηγορουμένων για συμμετοχή σε επεισόδια των ημερών εκείνων, επιβλήθηκαν ποινές σε δύο ελληνοκύπριους.

Το δικαστήριο επέβαλε συγκεκριμένα σε 19χρονο χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ, και σε 23χρονο έξι μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ. Και οι δύο δήλωσαν ενώπιον της έδρας παραδοχή για την συμμετοχή τους στα επεισόδια.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More