Tuesday, September 17, 2024
Home » Αναβαθμίστε το σπίτι σας με τις έξυπνες συσκευές AENO – Διαθέσιμες στα καταστήματα Stephanis

Αναβαθμίστε το σπίτι σας με τις έξυπνες συσκευές AENO – Διαθέσιμες στα καταστήματα Stephanis

0 comments

Αναβαθμίστε το σπίτι σας με τις έξυπνες συσκευές AENO – Διαθέσιμες στα καταστήματα Stephanis

Τα σύγχρονα gadgets, καλούνται να συνδυάσουν τις νέες τεχνολογίες με την αισθητική, ώστε να καταφέρουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Είτε πρόκειται για μια ηλεκτρική σκούπα, είτε για ένα μπλέντερ, τα χαρακτηριστικά τους πρέπει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του χρήστη: μικρότερη κατανάλωση ενέργειας, μεγαλύτερη αντοχή, και ορθή χρήση των πόρων.

Ελάχιστοι μπορούν να δημιουργήσουν εξοπλισμό, ο οποίος είναι πραγματικά λειτουργικός, ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της εποχής, και έχει κομψό σχεδιασμό.

Η AENO έχει δημιουργηθεί από αυτούς τους ιδεαλιστές, που πέρα από την συνεχή προσπάθεια, για τη δημιουργία προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής, καθοδηγούνται από την επιθυμία τους, να κάνουν τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Όνειρα για βραδιές απαλλαγμένες από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, όμορφα δείπνα για όλη την οικογένεια και χρόνος για να φροντίσουμε τον εαυτό μας.

Αυτό τον συνδυασμό χαρακτηριστικών, καταφέρνει να ενσωματώσει στα προϊόντα, που είναι ήδη διαθέσιμα στα Stephanis, η AENO.

Γνωρίστε παρακάτω, ορισμένες από τις κορυφαίες συσκευές της σειράς.

AENO Premium Eco Smart θερμάστρα

Η AENO Premium Eco Smart Heater, είναι μια προηγμένη θερμάστρα, που συνδυάζει τις υπέρυθρες και την τεχνολογία convection, με προηγμένες επιλογές συνδεσιμότητας.

Έχει βραβευτεί με το κορυφαίο βραβείο, Red Dot Award: Product Design, σε δύο κατηγορίες – Τεχνολογία θέρμανσης και κλιματισμού και Έξυπνου προϊόντος – για τον εξαιρετικό σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία στον τομέα της οικιακής θέρμανσης.

Πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης, με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας – έως 700+ Watt, εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας. H συσκευή παρέχει εστιασμένη τοπική θέρμανση, χωρίς να σπαταλά ενέργεια για τη θέρμανση του περιβάλλοντος χώρου.

Η ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία υπερύθρων, καθιστά τη θερμάστρα AENO πιο οικονομική από τα περισσότερα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης, όπως κλιματιστικά, θερμάστρες αερίου, κεντρική θέρμανση, ή ενδοδαπέδια θέρμανση.

Η υψηλή ενεργειακή και οικονομική αποδοτικότητα, εξασφαλίζεται από το γεγονός ότι η AENO δεν δαπανά ενέργεια για τη δική της θέρμανση, στη λειτουργία των ανεμιστήρων και στη θέρμανση του αέρα.

Η θερμάστρα AENO, χρησιμοποιεί αποτελεσματικά το σύνολο της ισχύος των 700 Watt, χωρίς να σπαταλάει θερμότητα και χρήματα. Ο χρήστης μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια και χρήματα για ολόκληρη την χειμερινή περίοδο, ενώ μπορεί να μειώσει γενικά το κόστος θέρμανσης, έως και 50%.

Η θερμάστρα AENO, λειτουργεί χωρίς να φυσάει αέρα και να σηκώνει σκόνη. Δεν δημιουργεί ρύπους, οσμές και θόρυβο. Επίσης, δεν ξηραίνει τον αέρα, κάτι που επιτρέπει τη διατήρηση της επιθυμητής ισορροπίας υγρασίας στο δωμάτιο, για την ευημερία όλης της οικογένειας.

AENO Σκούπα ρομπότ RC4S

Η σκούπα ρομπότ RC4S, επαναπροσδιορίζει τον οικιακό καθαρισμό με τις προηγμένες δυνατότητές της. Αυτή η έξυπνη συσκευή, εγγυάται πεντακάθαρα και αστραφτερά δάπεδα, παρέχοντας ταυτόχρονο στεγνό και υγρό καθαρισμό.

Η σκούπα ρομπότ RC4S αποφεύγει τα εμπόδια, ενώ παρέχει σχολαστικό καθαρισμό, χάρη στους 20 αισθητήρες της και την τεχνολογία χαρτογράφησης. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή AENO, οι χρήστες μπορούν να χωρίζουν ή να συγχωνεύουν δωμάτια στο χάρτη, να διαχειρίζονται χρονοδιαγράμματα καθαρισμού, ακόμα και να ορίσουν εικονικούς τοίχους για εξειδικευμένο καθάρισμα. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε το καθάρισμα, χρησιμοποιώντας την λειτουργία φωνητικού ελέγχου.

Η σκούπα ρομπότ RC4S, εξασφαλίζει ένα αψεγάδιαστα καθαρό σπίτι, χάρη στη δύναμη αναρρόφησης 4000Pa. Η λειτουργία αυτόματου καθαρισμού της σακούλας σκόνης, σας απαλλάσει από την αγγαρεία καθαρισμού της, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως και 40 καθαρισμούς.

Η ρομποτική ηλεκτρική σκούπα RC4S, διαθέτει μεγάλη ποικιλία δυνατοτήτων, καθώς και μια δεξαμενή 2 σε 1 για σκόνη και νερό.

AENO Ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες DB1S και DB2S

Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες AENO DB1S και DB2S, διαθέτουν μια σειρά πλεονεκτημάτων, που δεν θα αφήσουν ούτε τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές αδιάφορους. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ηλεκτρικές βούρτσες, οι οδοντόβουρτσες AENO διαθέτουν την τεχνολογία Fast Sonic, η οποία παράγει 46.000 δονήσεις ανά λεπτό.

Αυτές οι δονήσεις απομακρύνουν αποτελεσματικά την πλάκα, δημιουργώντας μικροφυσαλίδες που διεισδύουν στις δυσπρόσιτες περιοχές, μεταξύ των δοντιών και κατά μήκος της γραμμή των ούλων. Επιπλέον, το αποτέλεσμα του ήπιου μασάζ των ηχητικών δονήσεων, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, προάγοντας την υγεία των ούλων.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες AENO, είναι η δυνατότητα δημιουργίας ενός προσωποποιημένου προγράμματος βουρτσίσματος.

Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν την εμπειρία βουρτσίσματος σύμφωνα με τις ανάγκες τους, επιλέγοντας από μια ποικιλία λειτουργιών: 4 πάνω στη λαβή και 8 επιπλέον στην εφαρμογή. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης υπενθυμίσεις 15/30 δευτερολέπτων, για μετάβαση στην επόμενη ζώνη καθαρισμού, ώστε να διασφαλίζεται η ομοιόμορφη φροντίδα κάθε περιοχής.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More