Home » Έχω μια… IKEA – Όλα τα δώρα κάτω από μια στέγη

Έχω μια… IKEA – Όλα τα δώρα κάτω από μια στέγη

0 comment

Έχω μια… IKEA – Όλα τα δώρα κάτω από μια στέγη

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου πλησιάζει και το μόνο που μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή μας, είναι ο ατέλειωτος μαραθώνιος για να βρούμε το καλύτερο δώρο για τους αγαπημένους μας. Δώρα χρήσιμα, δώρα σοφιστικέ, δώρα πρακτικά, δώρα που θα δώσουν αξία και νόημα στις ευχές μας…

Έχουμε ετοιμάσει έναν «οδηγό επιβίωσης» για τις γιορτινές μέρες, που αν τον ακολουθήσετε θα τελειώσετε γρήγορα με τα δώρα και θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις μέρες και τις νύχτες της γιορτής.

Ξεκινήστε νωρίς

Μην περιμένετε να σας βρει ο Δεκέμβρης για να κάνετε τα ψώνια σας. Αγοράστε όλα τα δώρα από τώρα για τις ονομαστικές γιορτές, τις επισκέψεις σας σε σπίτια για φαγητό και τους συγγενείς και φίλους. Απαραίτητη προϋπόθεση να ετοιμάσετε πρώτα μια λίστα με όλους για να μην ξεχάσετε κανένα, αλλά και γιατί αυτό θα σας επιτρέψει να ελέγξετε και τον προϋπολογισμό σας, ώστε να μην βγαίνετε εκτός budget με επιλογές της τελευταίας στιγμής.

Ένα κατάστημα για όλα

Επιλέξτε ένα κατάστημα με μεγάλη γκάμα επιλογών, ώστε να μπορέσετε να καλύψετε αν είναι δυνατό όλες σας τις αγορές για δώρα. Η IKEA είναι μια πολύ καλή επιλογή, αφού εκτός από τεράστια ποικιλία και διαφορετικά προϊόντα προσφέρει κι όλα εκείνα που θα χρειαστείτε για παρουσιάσετε τα δώρα σας, όπως περιτυλίγματα, κάρτες.

Σκεφτείτε δημιουργικά

Συνδυάζοντας χρηστικά και διακοσμητικά προϊόντα, ανάλογα με το budget και το γούστο του αποδέκτη, μπορείτε να δημιουργήσετε ευφάνταστα δώρα που θα εκτιμηθούν. Τα υπέροχα μπολ σερβιρίσματος GLADELIG της IKEA εκπέμπουν το ύφος του χειροποίητου και συνδυάζονται τέλεια με το στενόμακρο τραπεζομάντηλο μέσης SVARTSENAP από 100% βαμβάκι. Μια άλλη εξαιρετική επιλογή που θα εκτιμηθεί είναι η επιφάνεια κοπής ARTISTISK από μασίφ βαλανιδιά η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δίσκος σερβιρίσματος για τυριά και αλλαντικά.

Δώστε μια νότα προσωπικής φροντίδας και άνεσης

Για τους ανθρώπους που αγαπάτε, επιλέξτε ένα δώρο προσωπικό και ιδιαίτερο. Για παράδειγμα στην IKEA θα βρείτετο βαμβακερό μπουρνούζι ROCKAN, το οποίο με ένα μικρό αντίτιμο μπορείτε να ζητήσετε να σας το κεντήσουν με το όνομα ή τα αρχικά του αποδέκτη. Συνδυάστε το με τις παντόφλεςTASJON οι οποίες είναι ειδικά φτιαγμένες για να μην γλιστράνε, χάρη στη σόλα του που εξασφαλίζει στήριξη και σταθερότητα.

Όχι πάλι γλυκό και κρασί

Τις μέρες των γιορτών θα μας καλέσουν σε αρκετά σπίτια για φαγητό και ποτό. Αποφύγετε την πεπατημένη που είναι ένα γλυκό ή ποτό, μιας και οι οικοδεσπότες θα έχουν ήδη πληθώρα στο σπίτι τους. Ένα δώρο «μπαλαντέρ» που θα ταιριάξει σε όλους είναι το βάζο-κανάτα CHILIFRUKTτης IKEA με το ιδιαίτερο σχήμα. Στην ίδια κατηγορία, σε πιο απλή μορφή, το γυάλινο βάζο TIDVATTEN είναι ιδανικό για κάθε σπίτι και κάθε γούστο! Και φυσικά, ένα από τα best seller της σεζόν είναι η γυάλινη βάση σερβιρίσματος με καπάκι ARV BROLLOP, ιδανική για γλυκά αλλά και για σερβίρισμα τυριών και αλλαντικών.

Για τους πολύ (πολύ) απαιτητικούς αποδέκτες!

Υπάρχουν πάντα αυτοί οι φίλοι που έχουν τα πάντα στο σπίτι τους και είναι όλα πανέμορφα και ιδιαίτερα. Κάθε φορά πονοκεφαλιάζεις για το δώρο τους, καταλήγοντας να παίρνεις τελικά ό,τι βρεις για να τελειώνεις! Φέτος, σκέψου έξυπνα και προνοητικά για τους πιο εκλεπτυσμένους φίλους, επιλέγοντας δώρα με ιδιαίτερη φινέτσα. Το σετ με 24 μαχαιροπήρουνα TILLAGD από ανοξείδωτο ατσάλι σε γυαλιστερό μπρονζέ χρώμα, θα δώσει λάμψη και αρχοντιά στο τραπέζι. Κι επειδή όσα ποτήρια του κρασιού κι αν έχουμε δεν είναι ποτέ αρκετά, τα κρυστάλλιναDYRGRIP είναι ιδανικά.

Για τους φίλους της μόδας

Το τελευταίο trend στη διακόσμηση είναι το μέταλλο στο χρώμα του χαλκού. Πέρα από τις επιταγές της μόδας, όμως, το χρώμα αυτό δημιουργεί ιδιαίτερη ζεστασιά στο χώρο, πόσο μάλλον όταν φωτίζει με κερί ή με λαμπτήρα. Στην IKEA ξεχωρίσαμε τη βάση για κερί ρεσό PARLBAND, τον υπέροχο δίσκο GLATTIS και τον γυάλινο θόλο με βάση BEGAVNING μέσα στον οποίο μπορεί να τοποθετηθεί ένα λουλούδι ή ένα όμορφο αντικείμενο. Στην ίδια χάλκινη απόχρωση βρήκαμε και το φωτιστικό γραφείου BAROMETER με κατευθυνόμενο βραχίονα για το γραφείο ή για μια γωνία στο καθιστικό.

Οικονομικά ναι, αδιάφορα, όχι!

Το καλό με την IKEA είναι ότι προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών, όχι μόνο στα προϊόντα της, αλλά και στις τιμές της. Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά για κάποια από τα δώρα σας, αλλά θέλετε να δείτε αυτή την έκφραση της ικανοποίησης στο πρόσωπο των αγαπημένων σας, ψάξτε για τους μικρούς θησαυρούς που υπάρχουν στα ράφια της. Τα δοχεία για αεροστεγές κλείσιμο τροφίμων KORKEN, το σετ με δύουπέροχα μεταλλικά κουτιάVINTERFINT και τα γυάλινα ποτήρια κόκκινου κρασιού SVALKA, δεν είναι μόνο όμορφες επιλογές, είναι και πάρα πολύ χρήσιμα για όλα τα σπίτια. Στο πνεύμα των ημερών, θα βρείτε την γιρλάντα με λαμπάκια εσωτερικού χώρουVISSVASS. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα λατρέψουν, ιδιαίτερα αν τα συνδυάσετε βάζοντας τη γιρλάντα μέσα στο δοχείο KORKEN για παράδειγμα. Τελικά με τις απεριόριστες επιλογές που μας προσφέρει η ΙΚΕΑ μπορούμε όλοι να είμαστε δημιουργοί ακόμα και στα δώρα.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More