Home » Έπιασαν και τρίτο για τους πυροβολισμούς – Καταζητείται τέταρτος

Έπιασαν και τρίτο για τους πυροβολισμούς – Καταζητείται τέταρτος

0 comment

Έπιασαν και τρίτο για τους πυροβολισμούς – Καταζητείται τέταρτος

Σε νέα, τρίτη σύλληψη προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση ρίψης πυροβολισμών, που σημειώθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2023, έξω από τις Κεντρικές Φυλακές στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων της Αστυνομίας, σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 29χρονου κάτοικου Λάρνακας. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση τελούν ήδη υπό κράτηση ένας 27χρονος και ένας 26χρονος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι για την ίδια υπόθεση καταζητείται και τέταρτο πρόσωπο.

Η ρίψη των πυροβολισμών σημειώθηκε το πρωί της 29 Δεκεμβρίου όταν, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, οδηγός στάθμευσε το αυτοκίνητό του, σε δρόμο της Λευκωσίας και αφού πυροβόλησε πέντε με έξι φορές στον αέρα, τράπηκε σε φυγή. Η κίνησή του αυτή καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More