Home » Ένταλμα σύλληψης για πυροβολισμούς στο Γέρι

Ένταλμα σύλληψης για πυροβολισμούς στο Γέρι

0 comment

Ένταλμα σύλληψης για πυροβολισμούς στο Γέρι

Σε συγκεκριμένη κατεύθυνση βρίσκονται οι έρευνες, σε σχέση με τη ρίψη πυροβολισμών και τη χειροβομβίδα που εντοπίστηκε σε φοιτητικές εστίες και στόχο είχαν να σταλούν συγκεκριμένα μηνύματα σε επιχειρηματία.

Η Αστυνομία μετά από αξιολόγηση στοιχείων και πληροφοριών, προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης, σε βάρος ενός προσώπου.

Το συγκεκριμένο άτομο αναζητήθηκε ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί και καταζητείται. Πρόκειται για πρόσωπο που απασχόλησε και στο παρελθόν τηνΑστυνομία. Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ώστε να διερευνηθούν τα όσα έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές σε σχέση με πρόσφατο περιστατικό.

Ο ύποπτος κατονομάστηκε μετά και τη ρίψη τωνπυροβολισμών κατά οχήματος φρουρού που φύλαγε το σπίτι του επιχειρηματία στο Γέρι, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. Γι’ αυτό και έχουν δοθεί οδηγίες στα οδοφράγματα αν εντοπιστεί είτε για να πάει στα κατεχόμενα είτε να εισέλθει στις ελεύθερες περιοχές να συλληφθεί.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις γύρω από τις δύο εγκληματικές ενέργειες σε βάρος του επιχειρηματία, από την σκηνή των οποίων παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια και αποστάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Αναμένονται τα αποτελέσματα που αν είναι θετικά ίσως να δοθεί νέα ώθηση στις έρευνες.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More