Monday, September 9, 2024
Home » Άμορφη μάζα σιδερικών το αυτοκίνητο που επέβαινε ο άτυχος Μιχάλης – Κρίσιμη η κατάσταση της 18χρονης (εικόνες)

Άμορφη μάζα σιδερικών το αυτοκίνητο που επέβαινε ο άτυχος Μιχάλης – Κρίσιμη η κατάσταση της 18χρονης (εικόνες)

0 comments

Άμορφη μάζα σιδερικών το αυτοκίνητο που επέβαινε ο άτυχος Μιχάλης – Κρίσιμη η κατάσταση της 18χρονης (εικόνες)

Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το αυτοκίνητο που επέβαιναν ο άτυχος ΜιχάληςΘεοδώρου με συνεπιβάτες μία 18χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά και συνοδηγό μία 19χρονη που τραυματίστηκε ελαφρά.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 23:55 στη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου στα Περβόλια, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 19χρονος οδηγός κτύπησε αρχικά σε πεζοδρόμιο, στη συνέχεια σε θάμνους και κατέληξε σε τοίχο παρακείμενου υπόγειου υποστατικού, όπου και αναποδογυρίστηκε.

Η 18χρονη επιβάτιδα στο πίσω κάθισμα, εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του. Η συνοδηγός του αυτοκινήτου, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για ιατρικές εξετάσεις.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του, η 18χρονη διαπιστώθηκε, ότι είναι πολυτραυματίας και εισήχθη στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις της Αστυνομίας, η ταχύτητα φαίνεται να ήταν καθοριστικός παράγοντας ενώ οδηγός και επιβάτης στο πίσω κάθισμα δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More