Friday, September 20, 2024
Home » Χρυσές Συνταγές! Αυτό το Σάββατο 15 λαχταριστές συνταγές για παραδοσιακά και μοντέρνα επιδόρπια με φράουλα!

Χρυσές Συνταγές! Αυτό το Σάββατο 15 λαχταριστές συνταγές για παραδοσιακά και μοντέρνα επιδόρπια με φράουλα!

0 comments

Χρυσές Συνταγές! Αυτό το Σάββατο 15 λαχταριστές συνταγές για παραδοσιακά και μοντέρνα επιδόρπια με φράουλα!

Στο νέο τεύχος των Χρυσών Συνταγών που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου μαζί με τον Φιλελεύθερο, σας παρουσιάζουμε 15 λαχταριστές συνταγές για μοντέρνα και παραδοσιακά επιδόρπια με φράουλα, το αγαπημένο φρούτο μικρών και μεγάλων.
Χορηγός το Χριστουγεννιάτικο χωριό Φράουλας του Δήμου Δερύνειας που πραγματοποιείται από τις 25 Νοεμβρίου μέχρι τις 14 Ιανουαρίου.

Στο τεύχος θα βρείτε απολαυστικές συνταγές για:
● baked Alaska φράουλα-λεμόνι ● blanchmange φράουλας ● ζεστές φράουλες με σαντιγί ● kaskata φράουλας ● μακαρόν φράουλας ● μαρμελάδα φράουλας με τσίλι ● μους γιαουρτιού με ζελέ φράουλας ● μπράουνις με μακαρόν φράουλας ● σεμιφρέντο με γιαούρτι και sauce φράουλας ● τάρτα φράουλας με αμύγδαλα και πορτοκάλι ● cheesecake μους φράουλα με γιαούρτι και άλλα.

Βρείτε το QRcode που βρίσκεται σε κάθε συνταγή, σκανάρετε το και δείτε, απευθείας στο κινητό ή το tablet σας, όλες τις λεπτομέρειες που την αφορούν.

Για περισσότερες συνταγές μπείτε στο www.xrysessyntages.com

Μαζί, το TV MANIA, ο πληρέστερος και πιο έγκυρος τηλεοπτικός οδηγός με το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των καναλιών, περιλήψεις όλων των σειρών και τα νέα της TV!

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More