Friday, September 20, 2024
Home » Τι εντόπισαν σε κελί κατά την έφοδο αστυνομικών στις Φυλακές

Τι εντόπισαν σε κελί κατά την έφοδο αστυνομικών στις Φυλακές

0 comments

Τι εντόπισαν σε κελί κατά την έφοδο αστυνομικών στις Φυλακές

Ένα κινητό τηλέφωνο σε κελί κρατούμενου, ήταν ό,τι εντόπισαν σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικοί, μετά από την έφοδο που διενήργησαν σε τρεις πτέρυγες.

Όπως εγνώσθη, οι έρευνες σχετίζονταν με τον εμπρησμό του οχήματος προχθές της δημόσιας κατηγόρου στην Πάφο, ο σύζυγος της οποίας είναι ο υπεύθυνος του Κλιμακίου Δίωξης Ναρκωτικών στην ίδια πόλη.

Αστυνομικοί της ΥΚΑΝ και του ΤΑΕ Αρχηγείου με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, πήγαν στις φυλακές με εντάλματα έρευνας στο χέρι την ώρα που οι κατάδικοι ακόμα κοιμούνταν και διενήργησαν έρευνες σε τρεις πτέρυγες, στις οποίες διαμένουν πρόσωπα που κρατούνται κυρίως για ναρκωτικά και άλλα σοβαρά εγκλήματα.

Κατά τις έρευνες εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο σε κελί κρατουμένου, το οποίο και κατασχέθηκε ώστε να εξεταστεί.

Οι έρευνες διενεργήθηκαν αμέσως μετά την εγκληματική ενέργεια σε βάρος γυναίκας δημοσίας κατηγόρου στην Πάφο, με την Αστυνομία να επικαλείται για την έκδοση εντάλματος έρευνας, πληροφορίες ότι σχετίζονται κατάδικοι στις φυλακές.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More