Thursday, October 3, 2024
Home » Πόρισμα Ακάμα: Ζημιά χωρίς ευθύνες, μεγαλύτερο κόστος σε δημόσιους πόρους

Πόρισμα Ακάμα: Ζημιά χωρίς ευθύνες, μεγαλύτερο κόστος σε δημόσιους πόρους

0 comments

Πόρισμα Ακάμα: Ζημιά χωρίς ευθύνες, μεγαλύτερο κόστος σε δημόσιους πόρους

Η παραδοχή της παράβασης και η απονομή ευθυνών, εκκωφαντικά απούσες στο πόρισμα για τον Ακάμα, με τον εκπρόσωπο της Πρωτοβουλίας για τη Διάσωση Φυσικών Ακτών Κλείτο Παπαστυλιανού να εξηγεί στοphilenews podcast ότι αυτό σημαίνει υπερδιπλάσιο κόστος σε δημόσιους πόρους. Έχουν ήδη δαπανηθεί αρκετά σε μελέτες για εκτίμηση περιβαλλοντικών οργανώσεων, το σχεδιασμό του Δασικού Πάρκου Ακάμα και εργατοώρες για την αξιολόγηση των μελετών και την περιβαλλοντική έγκριση με όρους και προϋποθέσεις.

Βρεθήκαμε ενώπιον σειράς παραβάσεων νομικά δεσμευτικών όρων, εξηγεί ο κύριος Παπαστυλιανού, ο οποίος είναι και μέλος των επιτροπών αξιολόγησης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων του Εθνικού Σχεδίου Αειφόρου Ανάπτυξης του Ακάμα.Οι περιβαλλοντικές και οικονομικές επιπτώσεις είναι πολλές είπε, καθώς προκύπτει ανάγκη διενέργειας και νέων μελετών, επαναξιολόγηση, διορθωτικά μέτρα και επανεξέταση αν τελικά προκύπτουν ευθύνες.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise