Saturday, September 21, 2024
Home » Μαζί στο ΤΟΜ Πάφου οι τέσσερις βουλευτές της επαρχίας

Μαζί στο ΤΟΜ Πάφου οι τέσσερις βουλευτές της επαρχίας

0 comments

Μαζί στο ΤΟΜ Πάφου οι τέσσερις βουλευτές της επαρχίας

Τα πολλά και χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει το Τμήμα Οδικών Μεταφορών Πάφου, είχε ως αποτέλεσμα την κοινή μετάβαση στα γραφεία του των τεσσάρων βουλευτών της επαρχίας, σε μια προσπάθεια να προωθηθεί συντονισμένα η προσπάθεια βελτίωσης της κατάστασης.

Οι κύριοι Πάζαρος, Σαββίδης, Φακοντής και Μυριάνθους συναντήθηκαν με την Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Τμήματος, Ελένη Πίπη – Χατζηκώστα, στην οποία έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΤΟΜ Πάφου με σημαντικότερα αυτά των κτιριακών εγκαταστάσεων και της υποστελέχωσης.

Οι τέσσερις βουλευτές Πάφου τόνισαν ότι οι κτιριακές εγκαταστάσεις θεωρούνται πεπαλαιωμένες και προβληματικές και επιβάλλουν άμεσες παρεμβάσεις, βελτίωση και εκσυγχρονισμό.

Αναμφίβολα, το μεγαλύτερο και σοβαρότερο πρόβλημα που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης όμως είναι αυτό της υποστελέχωσης του Τμήματος, επεσήμαναν. Από την 1η Φεβρουαρίου από τα τρία ταμεία που εξυπηρετούν τους πολίτες θα λειτουργούν μόνο τα δύο, όπως επεσήμαναν, γεγονός που καθιστά σαφές στον καθένα ότι θα δημιουργούνται μεγάλες ουρές, ειδικά όταν ο ένας εκ των δύο υπαλλήλων θα πρέπει να εγκαταλείψει την θέση του για να πραγματοποιήσει εξωτερικές εργασίες. Κρίνεται αναγκαίο για την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος, τόνισαν, να στελεχωθεί από τέσσερις επιπλέον υπαλλήλους, δύο ωρομίσθιους ελεγκτές αυτοκινήτων και δύο υπαλλήλους ως γραμματειακό προσωπικό. Οι βουλευτές Πάφου έκαναν τηλεφωνική παρέμβαση και στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού και ζήτησαν από την προϊσταμένη, Έλενα Αζίνα, να εξεταστεί άμεσα το θέμα της υποστελέχωσης του ΤΟΜ Πάφου. Παράλληλα, ανακοίνωσαν ότι θα εγγράψουν αυτεπαγγέλτως θέμα στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More