Saturday, September 21, 2024
Home » Ικανοποίηση Χαρτσιώτη για τα αποτελέσματα της ΑΔΕ Λάρνακας – «Μπορούν να γίνουν διορθωτικές κινήσεις»

Ικανοποίηση Χαρτσιώτη για τα αποτελέσματα της ΑΔΕ Λάρνακας – «Μπορούν να γίνουν διορθωτικές κινήσεις»

0 comments

Ικανοποίηση Χαρτσιώτη για τα αποτελέσματα της ΑΔΕ Λάρνακας – «Μπορούν να γίνουν διορθωτικές κινήσεις»

Την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας (29/1) ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Αστυνομίας, Στέλιο Παπαθεοδώρου. Ο υπουργός ενημερώθηκε κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης για το έργο της ΑΔΕ Λάρνακας και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα.

«Ειδικά στη Λάρνακα τα αποτελέσματα με βρίσκουν ικανοποιημένο, παρά το ότι μπορούν να γίνουν αρκετές διορθωτικές κινήσεις για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα», ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης σημειώνοντας πως κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν προβλήματα που απασχολούν ολόκληρη τη Δύναμη.

«Έτυχα μιας εξαιρετικής παρουσίασης από την ΑΔΕ Λάρνακας και τον ίδιο τον Αστυνομικό Διευθυντή, έχουμε συζητήσει τα προβλήματα, τα φλέγοντα θέματα της επαρχίας, κάποια από τα οποία είναι και προβλήματα που αντιμετωπίζει ολόκληρη η Δύναμη. Ως πολιτεία θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα για να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε άμεσο χρόνο με τα μέσα που διαθέτουμε, αλλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα με άλλες διορθωτικές κινήσεις οι οποίες θα επέλθουν», πρόσθεσε.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More