Friday, September 20, 2024
Home » Επεισοδιακή καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών – Μία σύλληψη υπόπτου για αυτόφωρα αδικήματα

Επεισοδιακή καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών – Μία σύλληψη υπόπτου για αυτόφωρα αδικήματα

0 comments

Επεισοδιακή καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών – Μία σύλληψη υπόπτου για αυτόφωρα αδικήματα

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο πέρασε η Αστυνομία στην περιοχή Τσερίου, έπειτα από καταδίωξη του από την περιοχή Ιδαλίου μέχρι και το Τσέρι, όπου έγινε κατορθωτή η ανακοπή του.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9 το πρωί της Τρίτης, λήφθηκε πληροφορία από τον τοπικό αστυνομικό σταθμό Πέρα Χωρίου – Νήσου, ότι πρόσωπο κινείται ύποπτα στην περιοχή Ιδαλίου ενώ δόθηκε η περιγραφή του καθώς και η περιγραφή του οχήματος με το οποίο διακινείτο.

Μέλη της Αστυνομίας, έσπευσαν στην περιοχή και αφού εντόπισαν τον ύποπτο οδηγό, του έκαναν σήμα για να σταματήσει. Ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να ρίξουν προειδοποιητικούς πυροβολισμούς, χωρίς όμως και πάλι να γίνει κατορθωτή η ανακοπή του.

Εν τέλει, η ανακοπή του υπόπτου έγινε κατορθωτή στην περιοχή Τσερίου, όπου ο ύποπτος άνδρας συνελήφθη από τις Αρχές για αυτόφωρα αδικήματα. Συγκεκριμένα στην κατοχή του βρέθηκαν, μικρή ποσότητα ναρκωτικών και διαρρηκτικά εργαλεία.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More