Monday, October 28, 2024
Home » Πανευρωπαική καμπάνια από την Πάφο για στήριξη των καρκινοπαθών συνανθρώπων μας

Πανευρωπαική καμπάνια από την Πάφο για στήριξη των καρκινοπαθών συνανθρώπων μας

0 comments

Πανευρωπαική καμπάνια με αρχή από την Αθήνα για στήριξη των καρκινοπαθών ξεκινά ο Πέτρος Στυλιανού, με την στήριξη και στην παρουσία του ίδιου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Αρχή της καμπάνιας του γνωστού παφίτη ποδηλάτη και εθελοντή του ΠΑΣΥΚΑΦ, γίνεται στις 8 Νοεμβρίου από τον μαραθώνιο τις Αθήνας. Μιλώντας στον «Φ» ο Πέτρος Στυλιανού τόνισε ότι με την ομάδα του ΠΑΣΥΚΑΦ, την δική του παρουσία, αλλά και παρουσία του Προέδρου της Κύπρου, Νίκου Χριστοδουλιδη και όλης της ομάδας τις πρεσβείας μας στην Αθήνα με επικεφαλής τον Πρέσβη Σταύρο Αυγουστιδη θα τρέξουν τα 5 και 10 χιλιόμετρα, στέλνοντας μήνυμα για τον καρκίνο και τις υπηρεσίες του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Καλούμε τους επιχειρηματίες, Κυπρίους και μη του εξωτερικού, να μας στηρίξουν οικονομικά για την ολοκλήρωση του Κέντρου Ανακουφιστικης Φροντίδας στο Μέσα Χωριό Πάφου, τόνισε ο γνωστός ποδηλάτης.

Ενόψει της εκδήλωσης στην Αθήνα, την οποία θα ακολουθήσουν αντίστοιχες φιλανθρωπικές δράσεις ανά την Ευρώπη, θα πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική διάσκεψη με τους υπεύθυνους του ΠΑΣΥΚΑΦ, κατέληξε ο κ. Στυλιανού.

«Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε, το χρωστάμε σε όλους όσοι έφυγαν τόσο άδικα και σε όλους όσοι υποφέρουν και δίνουν την δική τους μάχη με τον καρκίνο», κατέληξε.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More