Sunday, October 27, 2024
Home » Ανόρθωση: Διπρόσωπη «Κυρία» με φάρο το τελευταίο «διπλό»

Ανόρθωση: Διπρόσωπη «Κυρία» με φάρο το τελευταίο «διπλό»

0 comments

Διπρόσωπη παρουσιάζεται η Ανόρθωσηστο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Οι κυανόλευκοι έχουν υποφερτή απόδοση και θετικό απολογισμό στα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά μόλις απομακρυνθούν από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» χάνουν τον προσανατολισμό τους, με αποτέλεσμα να βαδίζουν και να παραπατούν.

Σε τρία παιχνίδια στο «σπίτι» της ως γηπεδούχος η «Μεγάλη Κυρία» έχει απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα. Κέρδισε στα ντέρμπι την Ομόνοια (1-0) και τη Νέα Σαλαμίνα (3-1), ενώ έχασε στις λεπτομέρειες από τον Απόλλωνα (1-2), σ’ ένα ματς που ήταν ανταγωνιστική.

Αντίθετα, ο απολογισμός (και πολύ περισσότερο η εικόνα) της Ανόρθωσης στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι τραγικός, με μόλις δύο βαθμούς συγκομιδή σε τέσσερις αγώνες. Μάλιστα, ο ένας ήταν στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με την Ομόνοια Αραδίππου (0-0) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ως τυπικά φιλοξενούμενη. Η ομάδα του Γιάννη Οκκά επέστρεψε από την «κόλαση» και έσωσε την… παρτίδα με τον Εθνικό στο Δασάκι (2-2) και έχασε με… κατεβασμένα χέρια από Πάφος FC (1-3) και ΑΕΚ (0-1).

Τη Δευτέρα, η Ανόρθωση αντιμετωπίζει την ομάδα που κέρδισε τελευταία φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι, με φάρο το «διπλό» (2-0)… μαχαιριά στον ΑΠΟΕΛ, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ του προηγούμενου πρωταθλήματος. Στο απουσιολόγιο της τεχνικής ηγεσίας είναι σημειωμένα τα ονόματα των Χρυσοστόμου (τιμωρημένος), Ρόγκουλιτς και Μλάντοβιτς (τραυματίες). Αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετρά ο Μιχάλης Ιωάννου, ο οποίος συμμετείχε χθες για πρώτη φορά στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More