Saturday, October 26, 2024
Home » Οθέλλος – Ολυμπιακός: Γκολ, κόκκινη, «μαύρο» (ξανά) και οριστική διακοπή στο 29’!

Οθέλλος – Ολυμπιακός: Γκολ, κόκκινη, «μαύρο» (ξανά) και οριστική διακοπή στο 29’!

0 comments

Σε δεύτερη… δόση θα ολοκληρωθεί ο αγώνας του Οθέλλου με τον Ολυμπιακό, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Η αναμέτρηση στην Αθηαίνου διακόπηκε στο 29’ λόγω συσκότισης, καθώς προέκυψε πρόβλημα με τους προβολείς του γηπέδου. Το πρόβλημα δεν επιδιορθώθηκε στο χρονικό περιθώριο που προνοούν οι κανονισμοί, κι έτσι η αναμέτρηση διακόπηκε οριστικά.

Πάντως, στα 29’ έγιναν πολλά. Ο Οθέλλος προηγήθηκε με γκολ από τα αποδυτήρια, με τον Τοκού στο 1’. Στο 15’ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες στον αγώνα, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο αγώνας θα συνεχιστεί από το ίδιο σημείο και με το ίδιο φύλλο αγώνα. Όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ η αναμέτρηση θα συνεχιστεί το Σάββατο (26/10) στις 15:00.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΟΠ

«Ο αγώνας Οθέλλος – Ολυμπιακός για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Β´ Κατηγορίας που διακόπηκε λόγω προβλήματος στο φωτισμό του σταδίου, θα συνεχιστεί από το ακριβές σημείο διακοπής αύριο Σάββατο, 26 Οκτωβρίου.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί στις 15:00 στο Στάδιο του Οθέλλου Αθηαίνου.

Την ώρα της διακοπής ο Οθέλλος ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0.

Ισχύει το ίδιο φύλλο αγώνος βάση της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More