Friday, October 25, 2024
Home » Μιχαηλούδης: «Να κάνουμε ότι και πέρσι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ – Αν δεν υπήρχε ο κοσμος δεν θα ήμασταν εδώ»

Μιχαηλούδης: «Να κάνουμε ότι και πέρσι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ – Αν δεν υπήρχε ο κοσμος δεν θα ήμασταν εδώ»

0 comments

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0, ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Ανόρθωσης, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, αναφέρθηκε στην τρέχουσα κατάσταση της ομάδας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ενόψει του δύσκολου αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Μετά την πρόσφατη ήττα από την ΑΕΚ, ο Μιχαηλούδης επεσήμανε την ανάγκη για προσαρμογή και βελτίωση, ενώ τόνισε την πίεση που ασκεί ο κόσμος, ο οποίος αναμένει από την ομάδα να επιτύχει.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το ματς με το ΑΠΟΕΛ και τις απαιτήσεις του κόσμου: «Όταν η ομάδα πηγαίνει καλά ο προπονητής είναι από τους καλύτερους, όταν δεν πάει καλά θέλουν να φύγει. Είναι η νοοτροπία των μεσογειακών χωρών. Την επιτυχία όλη την μοιράζονται στην αποτυχία ο προπονητής πληρώνει το μάρμαρο. Με την ΑΕΚ ήρθε δίκαια η ήττα και το ξεχνάμε, πρέπει να μάθουμε πράγματα και να προχωράμε. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ο πρωταθλητής, παίζει και Ευρώπη, αυτό ίσως να επηρεάσει αρνητικά ή θετικά. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πέρσι στη β’ φάση περάσαμε νικηφόρα από το ΓΣΠ, ο Γιαννάκης Οκκάς θα καταστρώσει το πλάνο του για να το πετύχουμε».

Για την προετοιμασία: «Οι ποδοσφαιριστές είναι στεναχωρημένοι μετά την ήττα και την εικόνα κόντρα στην ΑΕΚ. Η σκέψη είναι μόνο στο ΑΠΟΕΛ και με τις απουσίες που θα έχουμε, το μόνο που μένει είναι να δούμε πως θα εξελιχτεί το παιχνίδι και με τον κόσμο στο πλάι μας τους 800 οπαδούς».

Για την βελτίωση που πρέπει να έρθει: «Για να φτιάξεις ευκαιρίες πρέπει να έχεις και καλή άμυνα, όλα συνδέονται. Είναι ομαδικό άθλημα, όλη η ομάδα θα πρέπει να δουλέψει. Ακόμη κι ένας παίχτης να είναι κακός θα πρέπει να πάρει πάνω του όλη την ομάδα».

Για τον κόσμο: «Είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα, αν δεν υπήρχε δεν θα ήμασταν εδώ, όποτε ζητήσαμε τη βοήθεια του ήταν δίπλα μας. Ακόμη και στα φιλικά προετοιμασίας, αγόραζαν εισιτήριο. Γνωρίζουν πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα και ανταποκρίνονται. Θέλουμε τον κόσμο να παραμείνει στο πλάι μας, ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και το Αντώνης Παπαδόπουλος σχεδόν γεμάτο. Δείχνει ότι έχει υπομονή ο κόσμος».

Για τα αγωνιστικά: «Εκτός είναι ο Χρυσοστόμου λόγω τιμωρίας, πρόβλημα του Ρόγκουλιτς στο γόνατο θα τον αφήσει εκτός. Ο Μλάντοβιτς θα λείπει για δύο εβδομάδες. Ο Ιωάννου επέστρεψε στις προπονήσεις και βλέπουμε με χαρά να ακολουθεί την ομάδα, πλέον είναι θέμα προσαρμογής και ρυθμού. Ο Χρυσόπουλος θα παίξει κανονικά τη Δευτέρα και θα λείψει στο επόμενο ματς». Κάνε εισαγωγη για ρεπορτάζ

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More