Friday, October 25, 2024
Home » Cyfield: Ολοκλήρωση Α’ Φάσης του νέου Κέντρου Ψυχικής Υγείας στη Λευκωσία

Cyfield: Ολοκλήρωση Α’ Φάσης του νέου Κέντρου Ψυχικής Υγείας στη Λευκωσία

0 comments

Την Α’ Φάση του νέου, υπερσύγχρονου και υψηλών προδιαγραφών Κέντρου Ψυχικής Υγείας, παρέδωσε στο Τμήμα Δημοσίων Έργων η εταιρεία Cyfield Group.

Το έργο – ορόσημο, αξίας πέραν των 10 εκατομμυρίων, δημιουργήθηκε με σκοπό την παροχή σύγχρονων και ποιοτικών υπηρεσιών ψυχικής υγείας στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η υλοποίηση του έργου περιλάμβανε τη δημιουργία Θαλάμων Οξέων Περιστατικών, 50 κλινών, με κλινική ECT και χώρους νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού, Θεραπευτική Μονάδα Εξαρτημένων Ατόμων 18 κλινών, με χώρους νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού, γυμναστήριο, αίθουσα εκπαίδευσης εργαζομένων και χώρους πολλαπλών χρήσεων εργοθεραπείας, όπως επίσης και εξωτερικές εργασίες και τοπιοτέχνηση. Στο πλαίσιο του, πραγματοποιήθηκαν επίσης ηλεκτρολογικές, ηλεκτρονικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις, κατεδαφίστηκαν υφιστάμενοι θάλαμοί, όπως και ο βιολογικός σταθμός, ενώ έγινε και σχετική εξυγίανση του χώρου.

Με τις ανάγκες για νοσηλεία ασθενών να είναι αυξημένες, το υπερσύγχρονο Κέντρο που βρίσκεται στη Λευκωσία, θέτει τον άνθρωπο και την φροντίδα της ψυχικής του υγείας στο επίκεντρο.

Το έργο που φέρει την υπογραφή της Cyfield Group, υλοποιήθηκε με τις υψηλότερες προδιαγραφές, ώστε να υποστηρίζει το πολυσήμαντο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και να διασφαλίζει ότι οι ασθενείς λαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More