Thursday, October 24, 2024
Home » TikToker αγόρασε λάμπα κρουασάν από το Temu και έπαθε «σοκ» με αυτό που ανακάλυψε

TikToker αγόρασε λάμπα κρουασάν από το Temu και έπαθε «σοκ» με αυτό που ανακάλυψε

0 comments

Μια γυναίκα, η Neta Murphy, έγινε viral στο TikTok όταν ανακάλυψε ότι η λάμπα κρουασάν που παρήγγειλε από την κινεζική ιστοσελίδα Temu ήταν στην πραγματικότητα… φαγώσιμη! Αφού βρήκεμυρμήγκια να σέρνονται πάνω στο φωτιστικό, η Neta άνοιξε τη λάμπα και παρατήρησε ότι το εσωτερικό του είχε ψίχουλα. Για να επιβεβαιώσει την υποψία της ότι το φωτιστικό ήταν φτιαγμένο από πραγματικό κρουασάν καλυμμένο με ρητίνη, αποφάσισε να το δοκιμάσει. Το αποτέλεσμα; Ήταν πραγματικό φαγητό.

Η ανακάλυψη αυτή προκάλεσε αντιδράσεις από τους followers, με κάποιους να απαιτούν εξηγήσεις από την Temu. Ένας χρήστης του TikTok έδωσε μια πιθανή εξήγηση, υποστηρίζοντας ότι το φωτιστικό ίσως ήταν αντίγραφο των έργων της Ιαπωνέζας καλλιτέχνιδας Yukiko Morita, η οποία χρησιμοποιεί αληθινό ψωμί και αρτοσκευάσματα για να φτιάχνει φωτιστικά, τα οποία συντηρεί με ειδικά αντιμυκητιακά υλικά.

Temu

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που οι πελάτες της Temu είχαν δυσάρεστες εκπλήξεις. Εκτός από τη λάμπα κρουασάν, μια άλλη γυναίκα, η Kelly Kaye από τη Νέα Ζηλανδία, παρήγγειλε διακοσμητικά αξεσουάρ για τις κουρτίνες της, τα οποία όμως μύριζαν έντονα ψάρι. Όταν άνοιξε ένα από τα διακοσμητικά αστερίες, ανακάλυψε ότι χειριζόταν ένα πραγματικό, σάπιο θαλάσσιο πλάσμα. Το βίντεο της Kelly επίσης έγινε viral, με χρήστες να σχολιάζουν τις περίεργες παραγγελίες της Temu.

Το Temu είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα αγορών χαμηλού κόστους, με έδρα την Κίνα, που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, από ρούχα και είδη σπιτιού μέχρι ηλεκτρονικά και διακοσμητικά. Γνωστό για τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές του, έχει κερδίσει δημοτικότητα παγκοσμίως, ιδιαίτερα μέσω των social media. Ωστόσο, η ποιότητα των προϊόντων που πωλεί συχνά αμφισβητείται, καθώς έχουν αναφερθεί περιπτώσεις όπου αντικείμενα που παραγγέλθηκαν δεν ανταποκρίνονταν στις προσδοκίες των αγοραστών, όπως παραγγελίες που περιείχαν πραγματικά τρόφιμα ή ζώα αντί για διακοσμητικά αντικείμενα. Παρόλα αυτά, παραμένει δημοφιλές λόγω των χαμηλών τιμών και της ποικιλίας των ειδών που προσφέρει.

Οι ιστορίες της Neta και της Kelly υπογραμμίζουν τις απρόσμενες εμπειρίες που μπορεί να έχουν οι καταναλωτές όταν ψωνίζουν από διαδικτυακά καταστήματα χαμηλού κόστους.

Διαβάστε επίσης: Νέα πλατφόρμα από την Amazon με τιμές Temu και Shein

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More