Thursday, October 24, 2024
Home » Severance 2: Επιστροφή στο γραφείο με πρώτο trailer

Severance 2: Επιστροφή στο γραφείο με πρώτο trailer

0 comments

Η Apple κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς Severance, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2025. Το trailer, διάρκειας 80 δευτερολέπτων, συνοδευόμενο από το τραγούδι “Eminence Front” των The Who, δίνει μια πρώτη γεύση της νέας σεζόν με τον ήρωα Mark Scout (Adam Scott) στο επίκεντρο. Ο Mark περιπλανάται στους δαιδαλώδεις διαδρόμους της Lumon Industries, αναζητώντας τους συναδέλφους του, αλλά αντί να τους βρει, συναντά νέους υπαλλήλους και τον μυστηριώδη Seth (Tramell Tillman), ο οποίος τον υποδέχεται με ανησυχητικό τρόπο.

Η δεύτερη σεζόν του Severance υπόσχεται να εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στα μυστήρια της Lumon και στη χειρουργική διαίρεση της μνήμης των υπαλλήλων ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωή. Ο Mark και οι συνεργάτες του πρόκειται να ανακαλύψουν τις σοβαρές συνέπειες του πειράματος, οδηγώντας τους σε επικίνδυνες αποκαλύψεις.

Στο video εμφανίζονται ακόμα και άλλοι βασικοί χαρακτήρες της σειράς, όπως οι Helly (Britt Lower), Dylan (Zach Cherry) και Irving (John Turturro), ενώ το γνώριμο καστ επιστρέφει με πρόσωπα όπως η Patricia Arquette ως Harmony, ο Christopher Walken ως Burt, και η Dichen Lachman ως Ms. Casey. Νέο πρόσωπο στη σεζόν είναι η Sarah Bock, αν και ο ρόλος της παραμένει άγνωστος.

Η σειρά, που δημιουργήθηκε από τον Dan Erickson και σκηνοθετείται από τον Ben Stiller, θα ξεκινήσει με ένα επεισόδιο στις 17 Ιανουαρίου 2025, με νέα επεισόδια να προβάλλονται εβδομαδιαία μέχρι το φινάλε στις 21 Μαρτίου στο Apple TV.

Δείτε, στη συνέχεια το trailer

Διαβάστε επίσης: Τη νέα εταιρική της ταυτότητα που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής «αποκάλυψε» η Cyta σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Πλανητάριο Κύπρου. Στην παρουσίαση αναδείχθηκε η ανανεωμένη φιλοσοφία του Οργανισμού, που στον πυρήνα της έχει την τεχνολογική πρωτοπορία και την εξατομικευμένη, ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε η δέσμευσή της για συνεχή εξέλιξη και καινοτομία και με σκοπό την ακόμη καλύτερη ενδυνάμωση και εξυπηρέτηση των πελατών του Οργανισμού.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More