Thursday, October 24, 2024
Home » Κεραυνός: Πότε ανακοινώνεται νέο πακέτο μέτρων – Τι είπε με τη συμπολίτευση

Κεραυνός: Πότε ανακοινώνεται νέο πακέτο μέτρων – Τι είπε με τη συμπολίτευση

0 comments

Τον επόμενο μήνα θα είναι έτοιμο το νέο κυβερνητικό πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας.

Ο υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, μετά τη συνάντηση που είχε με τους αρχηγούς και τα οικονομικά επιτελεία των συγκυβερνώντων κομμάτων, δήλωσε πως τα μέτρα θα πρέπει να είναι στοχευμένα και να είναι κάποιας διάρκειας αλλά και να δίνουν ανακούφιση σε όσους έχουν ανάγκη, στις ευάλωτες ομάδες και τη μεσαία τάξη γενικά.

Όπως είπε, τον επόμενο μήνα αναμένονται ανακοινώσεις. Ερωτηθείς για το τι θα γίνει μετά τον τερματισμό της επιδότησης της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος τέλος Οκτωβρίου, είπε πως είναι κάτι που μελετάται και ότι πριν τα Χριστούγεννα θα υπάρξουν αποφάσεις για το θέμα.

«Την Κυβέρνηση την απασχολεί σε συνεχή βάση η ακρίβεια και όλα τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας. Πάνω σε συνεχή βάση σταθμίζουμε τα δεδομένα» τόνισε. Επιπρόσθετα, o κ. Κεραυνός σημείωσε πως η Κυβέρνηση έχει εξαγγείλει πολλά μέτρα και μελετά και άλλα, τα οποία θα συμβάλουν στην ανακούφιση των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

«Είχαμε μια εποικοδομητική και παραγωγική συνάντηση με τα κόμματα που στηρίζουν την Κυβέρνηση. Ακούσαμε πολύ συγκροτημένες εισηγήσεις, κοστολογήμενες, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε και τις δικές μας απόψεις για την εξαγγελία κάποιων μέτρων, όταν θα είμαστε έτοιμοι» πρόσθεσε. Ερωτηθείς για το κόστος των προτάσεων των κομμάτων, είπε πως δεν μπορεί να αναφερθεί σε ποσά, καθώς θα πρέπει να καταρτιστεί το πακέτο των τελικών μέτρων και να συζητηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More