Thursday, October 24, 2024
Home » Πλατινένιο και χρυσό για την Ομάδα Συμμόρφωσης της Τράπεζας Κύπρου

Πλατινένιο και χρυσό για την Ομάδα Συμμόρφωσης της Τράπεζας Κύπρου

0 comments

Ξεχώρισε στα Compliance Awardsτου Συνδέσμου Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος

Σημαντικές διακρίσεις έλαβε η Ομάδα Συμμόρφωσης της Τράπεζας Κύπρου από το Σύνδεσμο Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος (ΣΕΚΑΣΕ). Η τελετή απονομής των Compliance Awards, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα παρουσία του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών της Ελλάδας κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Η Τράπεζα Κύπρου εξασφάλισε το Χρυσό βραβείο ως η καλύτερη Ομάδα Κανονιστικής Συμμόρφωσης στον Τραπεζικό και Χρηματοοικονομικό τομέα και Πλατινένιο βραβείο ως η Καλύτερη Ομάδα Κανονιστικής Συμμόρφωσης σε όλους τους τομείς της Ελληνικής οικονομίας!

Τα εγνωσμένου κύρους βραβεία πιστοποιούν την πρόοδο της Τράπεζας Κύπρου και την αριστεία της Ομάδας Συμμόρφωσής της στο σκέλος της διαχείρισης της συμμόρφωσης και της προληπτικής προσέγγισης στις ρυθμιστικές προκλήσεις, που αφορούν στο σύνολο της Ελληνικής οικονομίας.

Ο Μάριος Σκανδάλης, Διευθυντής Διεύθυνσης Συμμόρφωσης της Τράπεζας Κύπρου δήλωσε:

«Αυτή η διάκριση, αντικατοπτρίζει τους κόπους και τις θυσίες της Τράπεζάς μας, που την οδήγησαν σε μια επιτυχημένη εξυγίανση κατά την τελευταία δεκαετία. Κόποι και θυσίες, που δεν βασίστηκαν απλά πάνω σε αυστηρά κριτήρια συμμόρφωσης, αλλά κυρίως σε βέλτιστες διεθνείς πρακτικές και σε βασικές αρχές ήθους, διαφάνειας και ακεραιότητας. Το βραβείο αυτό ανήκει πρωτίστως στη φανταστική ομάδα συναδέλφων στη Διεύθυνση Συμμόρφωσης, που οδήγησαν την Τράπεζά μας σε αυτή τη μοναδική επιτυχία

Σημειώνεται ότι στα βραβεία συμμετείχαν μονάδες Συμμόρφωσης (Regulatory, Anti-Money Laundering, Corporate Governance, Internal Controls/Fraud, Data Protection, Risk Compliance Management), αλλά και συμβουλευτικές και δικηγορικές εταιρείες, που παρέχουν υπηρεσίες Συμμόρφωσης στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More