Wednesday, October 23, 2024
Home » Η πίτσα με τον αριθμό 40 ήταν η αγαπημένη των πελατών και η αστυνομία ανακάλυψε το γιατί

Η πίτσα με τον αριθμό 40 ήταν η αγαπημένη των πελατών και η αστυνομία ανακάλυψε το γιατί

0 comments

«Ήταν μία από τις πίτσες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις», διευκρίνισαν οι Αρχές στη δυτική Γερμανία – Πώς ξεσκεπάστηκε κύκλωμα ναρκωτικών

Έφοδο σε πιτσαρία στη δυτική Γερμανία, η οποία φέρεται να σέρβιρε στους πελάτες κοκαΐνη όταν παρήγγειλαν το προϊόν με τον αριθμό 40 του μενού, πραγματοποίησαν αστυνομικοί.

Advertisement

Οι αρχές ενημερώθηκαν σχετικά τον Μάρτιο από επιθεωρητές τροφίμων και οι αξιωματικοί της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών άρχισαν να παρακολουθούν το εστιατόριο, δήλωσε τη Δευτέρα ο διευθυντής ποινικών υποθέσεων, Michael Graf von Moltke.

Όταν η αστυνομία πήγε να συλλάβει τον υπεύθυνο της πιτσαρίας στο διαμέρισμά του, ο 36χρονος φέρεται να πέταξε από το παράθυρο μια σακούλα με ναρκωτικά, η οποία «έπεσε κατευθείαν στην αγκαλιά των αστυνομικών», ανέφερε η αστυνομία του Ντίσελντορφ, σύμφωνα με το BBC.

Η αστυνομία βρήκε στο διαμέρισμα 1,6 κιλά κοκαΐνης, 400 γραμμάρια κάνναβης και 268.000 ευρώ σε μετρητά.

Ο υπεύθυνος του εστιατορίου αφέθηκε ελεύθερος από την αστυνομία λίγες ημέρες αργότερα, άνοιξε ξανά το εστιατόριό του και συνέχισε να πουλάει τον συνδυασμό ναρκωτικών και πίτσας.

Οι ερευνητές εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να διερευνήσουν την αλυσίδα εφοδιασμού της πιτσαρίας με ναρκωτικά, γεγονός που τους οδήγησε στη σύλληψη ενός κυκλώματος ναρκωτικών στη δυτική Γερμανία εβδομάδες αργότερα.

German police raid pizzeria serving side order of cocaine https://t.co/RpmQW0qosg

— BBC News (World) (@BBCWorld) October 22, 2024

Περίπου 150 αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο σε δύο φυτείες κάνναβης – μία στο Mönchengladbach, στα δυτικά του Ντίσελντορφ, όπου βρέθηκαν 300 φυτά, και μία άλλη στο Solingen, στα ανατολικά της πόλης, όπου βρέθηκαν 60 φυτά.

Πραγματοποιήθηκαν επίσηςέφοδοι στα σπίτια και τις επιχειρήσεις 12 υπόπτων, με αποτέλεσμα τη σύλληψη τριών ατόμων, μεταξύ των οποίων ένας 22χρονος που θεωρείται ύποπτος ως επικεφαλής της επιχείρησης ναρκωτικών.

Η αστυνομία βρήκε επίσης όπλα, χρήματα και ακριβά ρολόγια κατά τη διάρκεια των επιδρομών.

Ο διευθυντής της πιτσαρίας συνελήφθη εκ νέου ενώ προσπαθούσε να εγκαταλείψει τη χώρα και παραμένει υπό κράτηση.

«Η νούμερο 40 ήταν μία από τις πίτσες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις», δήλωσε ο κ. Moltke.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα το όνομα άλλων ατόμων που εμπλέκονται στην επιχείρηση ναρκωτικών, ούτε την τιμή του συνδυασμού πίτσας και κοκαΐνης.

Πηγή: newsbeast.gr

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More