Wednesday, October 23, 2024
Home » Περιστέρι: Άγριος ξυλοδαρμός 18χρονου από 20 άτομα

Περιστέρι: Άγριος ξυλοδαρμός 18χρονου από 20 άτομα

0 comments

Θύματα άγριας επίθεσης έπεσαν ένας 18χρονος με την παρέα του στην πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι, από ομάδα 20 ατόμων, μεταξύ αυτών και αρκετοί ανήλικοι. Τους ρώτησαν από ποια περιοχή είναι και στη συνέχεια προσπάθησαν να τους ληστέψουν.

«Ρώτησαν από πού είμαστε και τους είπαμε από άλλη περιοχή και άρχισαν λίγο να μας κοιτάνε αλλιώς. Μετά εμείς πάμε να πάρουμε το λεωφορείο από πιο πάνω από εκεί που έγινε το σκηνικό, περνάει λίγη ώρα και έχουνε μαζευτεί 15 – 20 άτομα. Στην αρχή μας λένε δώστε τα κινητά, δεν τα δίνουμε και αρχίζουν να μας βαράνε όλοι» είπε ο 18χρονος.

Μία σύλληψη για τον ξυλοδαρμό

Οι δράστες άρπαξαν το τσαντάκι με το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι ενός ανήλικου φίλου του 18χρονου και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ο 18χρονος, όπως ανέφερε στο MEGA, βρέθηκε στο ΚΑΤ με σπασμένα δόντια, σκισμένα ούλα και ράμματα. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ήδη έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 25χρονου.

Πηγή: To Vima

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More