Wednesday, October 23, 2024
Home » ΑΕΛ: Διπλή χαρά και φόρα για να ανέβει το βουνό

ΑΕΛ: Διπλή χαρά και φόρα για να ανέβει το βουνό

0 comments

Ρίχνοντας μια ματιά στο πρόγραμμα που ακολουθεί για την ΑΕΛ, η νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας αποτελεί «χρυσάφι». Τονωτική ένεση στην προσπάθειά της να ανέβει το βουνό που έχει μπροστά της, σειρά από τέσσερα ντέρμπι, ΑΕΚ, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Άρη. Μάλιστα χωρίς τους οπαδούς της.

Μεταξύ ΑΕΚ και Ανόρθωσης, θα παίξει και με τον Αχυρώνα Ονήσιλο για το κύπελλο. Έστω και στο τέλος, η ΑΕΛ απέδρασε με το «διπλό» από μια έδρα, που είχε από το 2019 να φύγει νικήτρια. Πέτυχε δεύτερη διαδοχική νίκη. Σημαντικό στοιχείο; Το μηδέν παθητικό. Ήταν το δεύτερο ζητούμενο πηγαίνοντας στη Λάρνακα το βράδυ της Δευτέρας, μετά φυσικά από τους τρεις βαθμούς. Άρα, η αποστολή της ήταν απόλυτα πετυχημένη.

Η ομάδα του Κόλμαν έχει θέματα με την αμυντική συμπεριφορά της και προσπαθεί να τα λύσει. Προχθές φάνηκε τυχερή που δεν έμεινε πίσω στο σκορ, με την αντίπαλο να έχει δύο δοκάρια σ’ ένα δίλεπτο στο πρώτο ημίχρονο. Εντούτοις, είχε τις δυνάμεις και το πείσμα, έψαξε και βρήκε το γκολ στο τέλος, μάλιστα δύο φορές, και πήρε τεράστιας σημασίας νίκη. Ήταν η δεύτερη διαδοχική, κάτι που πέτυχε και στο ξεκίνημα και πλέον θα θελήσει απέναντι στην ΑΕΚ την Κυριακή μα τριτώσει το καλό για πρώτη φορά.

Ο Ραφαήλ Μάμας, που αντίκρισε κίτρινη κάρτα προχθές και συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό, θα αγωνιστεί κανονικά στο προσεχές ματς με την ΑΕΚ και θα απουσιάσει από το επόμενο με την Ανόρθωση. Εξάλλου, παίρνει παράταση η επάνοδος του Ιβάν Τρισκόφσκι στην αγωνιστική δράση. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί η σοβαρότητα, αλλά και το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης.

Ο Γερολέμου, που έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα λόγω χτυπήματος στην προπόνηση, δεν αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό και θα είναι στη διάθεση του Κόλμαν ενόψει ΑΕΚ. Η διοίκηση ενημέρωσε για τη διάθεση εικονικού εισιτηρίου, από τη στιγμή που το προσεχές ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, σε μια προσπάθεια να στηριχθεί το Σωματείο οικονομικά.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More