Wednesday, October 23, 2024
Home » Πάφος: FC: Έχει ανοίξει η όρεξη για ευρωπαϊκές επιτυχίες

Πάφος: FC: Έχει ανοίξει η όρεξη για ευρωπαϊκές επιτυχίες

0 comments

Η Πάφος FC δεν έχει τον χρόνο να απολαύσει τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία του κυπριακού πρωταθλήματος. Κι αυτό διότι αύριο θα υποδεχθεί τη Χαϊντενχάιμ για τη 2η αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ.

Η εκτός έδρας «τεσσάρα» επί της Πετροκούμπ στην 1η αγωνιστική έχει ανοίξει την όρεξη για νέες ευρωπαϊκές επιτυχίες. Οι παίκτες του Χουάν Κάρλος Καρσέδο, γνωρίζουν πολύ καλά ποιαν ομάδα θα αντιμετωπίσουν, όπως επίσης και το βαθμό δυσκολίας της αποστολής τους, αλλά κανένας δεν μπορεί να τους απαγορεύσει να ονειρεύονται. Έχουν αποδείξει ότι έχουν τεράστιες δυνατότητες και κόντρα στα προγνωστικά θα επιδιώξουν βαθμολογικό κέρδος και γιατί όχι, το τρίποντο.

Στην Πάφο το πιστεύουν και το λένε. Δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θέλουν να κοιτάξουν στα μάτια μια ομάδα, η οποία διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω Μπουντεσλίγκας. Το «Στάδιο Αλφαμέγα» είναι δεν είναι η «φυσική» έδρα της παφιακής ομάδας, αλλά στη διοργάνωση του Κόνφερενς Λιγκ, όχι μόνο δεν ηττήθηκε, αλλά δεν δέχθηκε ούτε ένα γκολ!

Νίκησε τη Ζάλγκιρις (3-0), τη ΤΣΣΚΑ Σόφιας (4-0), την Κλουζ (3-0) και θέλει να συνεχίσει το μοτίβο. Αύριο, η ώρα έναρξης (22:00) δεν προσφέρεται για μαζική παρουσία φίλων της Πάφος FC, αλλά οι πιστοί θα είναι εκεί. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουν διατεθεί 1500 περίπου ευρωπαϊκά πακέτα εισιτηρίων. Το πλέον ενθαρρυντικό είναι ότι ο Καρσέδο δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα κι έχει πληθώρα ποιοτικών επιλογών για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More