Wednesday, October 23, 2024
Home » Ανόρθωση: Έριξε το μπαλάκι στον Οκκά

Ανόρθωση: Έριξε το μπαλάκι στον Οκκά

0 comments

Η επίσημη Ανόρθωσηέκοψε εν τη γενέσει τους τα σενάρια αλλαγής στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο εκπρόσωπος Τύπου, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, διαβεβαίωσε πως ο Γιάννης Οκκάς στηρίζεται από τη νέα διοίκηση, όμως την ίδια ώρα έριξε το μπαλάκι στον Κύπριο τεχνικό, τονίζοντας την αναγκαιότητα για αλλαγή του σκηνικού.

«Στην Κύπρο και στην Ελλάδα τη μία είσαι ο καλύτερος και την άλλη ο χειρότερος. Τη δεδομένη στιγμή, δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Στηρίζεται ο Οκκάς και είναι στο χέρι του να αλλάξει την κατάσταση», είναι το μήνυμα που στέλνουν οι κυανόλευκοι και έμμεσα ήχησαν καμπανάκι κινδύνου στον 47χρονος προπονητή. Ο απολογισμός των οκτώ βαθμών σε εφτά αγωνιστικές δεν είναι ικανοποιητικός για τη «Μεγάλη Κυρία» και οι αμέσως επόμενοι αγώνες θα είναι κομβικοί για τη μακροημέρευση του Οκκά στον πάγκο των κυανόλευκων.

Η Ανόρθωση τη Δευτέρα επιστρέφει στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την ομάδα που κέρδισε τελευταία φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος. Από τις 7 Απριλίου, και τη νίκη με 2-0 επί του ΑΠΟΕΛ, η ομάδα της Αμμοχώστου αγνοεί την επιτυχία μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», με απολογισμό τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Η τεχνική ηγεσία θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Ανδρέα Χρυσοστόμου, ο οποίος περνά μονίμως στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων τη φετινή σεζόν. Στο «Αντώνης Καρράς» αναμένουν να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους Μλάντοβιτς και Ρόγκουλιτς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More