Thursday, October 24, 2024
Home » Πρώτος Δήμος στην Κύπρο με εξελεγμένες Οικονομικές Καταστάσεις ο Δήμος Πάφου

Πρώτος Δήμος στην Κύπρο με εξελεγμένες Οικονομικές Καταστάσεις ο Δήμος Πάφου

0 comments

Την πλήρη ικανοποίησή του για την επιτυχή ολοκλήρωση, του ελέγχου των Οικονομικών Καταστάσεών του για τα έτη μέχρι και το 2023 με γνώμη χωρίς παρατηρήσεις εκφράζει ο Δήμος Πάφου.

Ο Δήμος Πάφου έχει καταστεί ο μοναδικός Δήμος παγκύπρια με εξελεγμένες Οικονομικές Καταστάσεις μέχρι και το τελευταίο ολοκληρωμένο οικονομικό έτος. Ο οικονομικός έλεγχος διενεργήθηκε από ελεγκτικό οίκο κατόπιν σχετικής έγκρισης από τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας και κάλυψε τα έτη 2017 – 2023.

Η έκδοση της γνώμης χωρίς παρατηρήσεις από τους ανεξάρτητους ελεγκτές δηλώνει ότι οι Οικονομικές Καταστάσεις του Δήμου παρουσιάζουν αληθινή και δίκαιη εικόνα της χρηματοοικονομικής θέσης του, της χρηματοοικονομικής του επίδοσης και των ταμειακών ροών του σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ), για όλα τα έτη για τα οποία διενεργήθηκε ο έλεγχος.

Όλα αυτά καθιστούν το Δήμο Πάφου σε ακόμα ένα πεδίο πρωτοπόρου. Ο έλεγχος και η διαφάνεια είναι πάντα στις προτεραιότητες του Δήμου Πάφου, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More