Wednesday, October 23, 2024
Home » Ενδιαφέρον για επενδύσεις εταιρειών στην προσιτή κατοικία

Ενδιαφέρον για επενδύσεις εταιρειών στην προσιτή κατοικία

0 comments

Ικανοποίηση επικρατεί στην Κυβέρνηση για το ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει οι επιχειρηματίες ανάπτυξης γης για τα επικαιροποιημένα κίνητρα στέγασης που εξήγγειλε το Υπουργείο Εσωτερικών τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών Ελίκκος Ηλία, έκανε λόγο για αυξημένο ενδιαφέρον συμμετοχής σε επενδύσεις στην αγορά προσιτής κατοικίας, προσφέροντας πολλαπλά κοινωνικά και οικονομικά οφέλη.

Αναλυτικότερα, σε χαιρετισμό του εκ μέρους του Υπουργού Εσωτερικών Κωνσταντίνου Ιωάννου, σε ημερίδα του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, που έλαβε χώρα χθες Τρίτη στη Λευκωσία, ο Ελίκκος Ηλία πρόσθεσε ότι ήδη έχουν υποβληθεί οι πρώτες πολεοδομικές αιτήσεις για αξιοποίηση στεγαστικών κινήτρων, ενώ αριθμός έργων για προσιτή στέγη βρίσκεται υπό μελέτη και σύντομα αναμένεται η υποβολή και νέων αιτήσεων για εξασφάλιση πολεοδομικής άδειας.

Ο Γ.Δ. του Υπουργείου Εσωτερικών ανέφερε ότι η προσήλωση της Κυβέρνησης στο ζήτημα της προσιτής στέγασης παραμένει συνεχής, συμπληρώνοντας ότι στόχος παραμένει η ακόμη μεγαλύτερη ενεργοποίηση του τομέα ακινήτων, με νέες πολεοδομικές παρεμβάσεις, προς ικανοποίηση των στεγαστικών αναγκών συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων με συγκεκριμένα κοινωνικά και οικονομικά χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ INCYPRUSPROPERTY.COM

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More