Tuesday, October 22, 2024
Home » Γιατί «σφάζονται» η Λατινοπούλου με τον Βελόπουλο – Ο πόλεμος στα δεξιά της ΝΔ

Γιατί «σφάζονται» η Λατινοπούλου με τον Βελόπουλο – Ο πόλεμος στα δεξιά της ΝΔ

0 comments

Τα δεξιά της δεξιάς πολυκατοικίας έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, οι ένοικοι συχνά πυκνά τσακώνονται. Οι προσπάθειες για μια συγκατοίκηση έχουν στο παρελθόν ναυαγήσει. Μάλιστα, με άσχημο τρόπο και με αλληλοκατηγορίες ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έφτασαν ακόμα και στην δικαιοσύνη.

Αυτήν την περίοδο, εξελίσσεται ένας άλλος καυγάς και δίνουν ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατέθεσε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου. Αφορμή κάποιοι υπαινιγμοί που έκανε εις βάρος της ευρωβουλευτού. Όπως λέει η ίδια σε ανάρτησή της «τα ψεύδη κ οι χυδαίες συκοφαντίες που σκοπό έχουν την δολοφονία χαρακτήρα μου δεν θα μείνουν αναπάντητα. Με την τιμή και υπόληψή μου δεν θα παίξει κανείς».

Το ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατέθεσε αγωγή κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, ζητώντας 300.000 ευρώ καθώς και δημοσίευση επανόρθωσης στην ιστοσελίδα του κόμματος αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής και ευρωβουλευτής, σε δήλωση της τονίζει πως «κατέφυγα σήμερα στην αρμόδια Αρχή ώστε να ζητήσω δικαιοσύνη για την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά ενός πολιτικού αρχηγού, τον ενορχηστρωτή της προσπάθειας της πολιτικής εξόντωσής μου.

Έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου και τους ανθρώπους που με πίστεψαν και με τίμησαν με την ψήφο τους να ζητήσω δικαίωση για την ηθική βλάβη που μου προκάλεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, στέλνοντας αναληθή sms την ημέρα των Ευρωεκλογών ότι δήθεν κολυμπούσα με επιχειρηματία στην Αίγινα».

Οι αιχμές Βελόπουλου για τα λίγα ευρουδάκια

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, έκανε μια ανάρτηση στο Χ, αφήνοντας υπονοούμενα κατά της προέδρου της Φωνής Λογικής. Όπως λέει, μεταξύ άλλων, «μπορείτε να κοροϊδεύετε τον κόσμο αλλά όχι τους νοήμονες ακόμα και για λίγα…ευρουδακια γίνεστε ρεζίλι», ενώ αφήνει αιχμές για τη σχέση της κ. Λατινοπούλου με τη Νέα Δημοκρατία.

Το σκληρό μέτωπο της Θεσσαλονίκης

Πάντως, πέρα από τις προσωπικές αντεγκλήσεις υπάρχει ένα άλλο ενδιαφέρον πολιτικό στοιχείο. Με τα δύο κόμματα να έχουν παρόμοια ρητορική σε ό, τι αφορά το μεταναστευτικό, τα ελληνοτουρκικά, την ακρίβεια, ανταγωνίζονται καθώς αντλούν κοινό και ψήφους από την ίδια δεξαμενή. Η Νέα Δημοκρατία χάνει ψήφους από τα δεξιά της προς τα δύο αυτά κόμματα, ενώ και ο Κυριάκος Βελόπουλος χάνει από την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η Φωνή Λογικής, ακόμα και μετά τις ευρωεκλογές διατηρεί τα ποσοστά της ενώ σε κάποιες μετρήσεις βγαίνει ενισχυμένη.

Ταυτόχρονα, η κ. Λατινοπούλου φαίνεται πως ετοιμάζεται να ανοίξει γραφεία στην Θεσσαλονίκη. Τα βόρεια της χώρας μας αποτελούν προπύργιο του Κυριάκου Βελόπουλου ο οποίος είχε κρατήσει δυνάμεις και σε κάποιες περιπτώσεις τις αύξησε. Η περιοχή αυτή θεωρείται βαρύνουσας σημασίας για τον ίδιο καθότι κατάγεται και από εκεί.

Πηγή: To Vima

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More