Tuesday, October 22, 2024
Home » Ανόρθωση: Χάνει τον δρόμο από το λεωφορείο

Ανόρθωση: Χάνει τον δρόμο από το λεωφορείο

0 comments

Ο εκτός έδρας αγώνας με την ΑΕΚ ήταν ο πρώτος από μία σειρά τεσσάρων αγώνων υψηλών απαιτήσεων για την Ανόρθωση, τα αποτελέσματα των οποίων θα είναι τροχιοδεικτικά για τους στόχους της «Μεγάλης Κυρίας» στη σεζόν. Η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε απροβίβαστο βαθμό στην Αρένα, πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση.

Οι επιδόσεις της Ανόρθωσης μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι για… κλάματα. Στα τελευταία εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος μακριά από το «σπίτι» της η Ανόρθωση κέρδισε μόνο μία φορά. Όσο για φέτος; Χάνει τον δρόμο από το λεωφορείο. Ηττήθηκε με κατεβασμένα χέρια από την Πάφος FC (1-3), αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Εθνικό, ενώ η ήττα με 0-1 από την ΑΕΚ κολακεύει τους κυανόλευκους, οι οποίοι δεν είχαν ούτε μία τελική προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο και τελείωσαν το ματς με μόλις δύο ευκαιρίες. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων λίγο έλειψε να «κλέψουν» τον βαθμό της ισοπαλίας με την τεράστια ευκαιρία του Κονσεϊσάο, εντούτοις η μεγάλη εικόνα της αναμέτρησης έφερε προβληματισμό στον Γιάννη Οκκά.

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στην Ανόρθωση και την ΑΕΚ έμοιαζε χαώδης. Η Ανόρθωση περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και αδυνατούσε να βρει αντίδοτο στην πίεση της ΑΕΚ. Οι κυανόλευκοι ήταν δύο και τρεις ταχύτητες πιο αργοί στα πόδια και στη σκέψη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και παρά τη βελτίωση της εικόνας της στην πορεία της αναμέτρησης δεν κατάφερε (όπως παραδέχθηκε ο Γιάννης Οκκάς) να κοιτάξει στα μάτια την ΑΕΚ.

Ακολουθούν οι αγώνες με ΑΠΟΕΛ (εκτός), ΑΕΛ (εντός) και Άρη (εκτός). Η ομάδα της Αμμοχώστου επιβάλλεται να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική, πιο διαβασμένη και πιο αποφασισμένη εάν θέλει να έχει τύχη απέναντι σε πιο ποιοτικές ομάδες, ώστε να αποκομίσει βαθμολογικό κέρδος. Σε διαφορετική περίπτωση αντί να κοιτάζει προς τα πάνω στον βαθμολογικό πίνακα, θ’ αρχίσει να βλέπει προς τα κάτω και τα πράγματα θα είναι ζόρικα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More