Sunday, October 20, 2024
Home » Το Ισραήλ έριξε φυλλάδια στη Γάζα με την εικόνα του νεκρού Σινουάρ: «Η Χαμάς δεν θα κυβερνά πια»

Το Ισραήλ έριξε φυλλάδια στη Γάζα με την εικόνα του νεκρού Σινουάρ: «Η Χαμάς δεν θα κυβερνά πια»

0 comments

Το Ισραήλ ρίχνει φυλλάδια πάνω από την περιοχή με τη σορό του Σινουάρ και μήνυμα προς τη Χαμάς – «Όποιος ρίξει το όπλο και παραδώσει τους ομήρους θα του επιτραπεί να φύγει και να ζήσει ειρηνικά», έγραφε το φυλλάδιο – Η φράση προερχόταν από δήλωση του Νετανιάχου την Πέμπτη μετά τη δολοφονία του Σινουάρ

Ισραηλινά αεροσκάφηέριξαν το Σάββατο φυλλάδια πάνω από τη νότια Γάζα που έδειχναν μια εικόνα του νεκρού επικεφαλής της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ με το μήνυμα ότι«η Χαμάς δεν θα κυβερνά πλέον τη Γάζα», απηχώντας τη γλώσσα που χρησιμοποίησε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, αναφέρει το Reuters.

Advertisement

  • Bίντεο με τον Σινουάρ να καταφεύγει σε τούνελ πριν την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου (pics)
  • Με αντίποινα απειλεί ο Νετανιάχου μετά την επίθεση στην κατοικία του: «Θα πληρώσετε τίμημα»
  • Η πρώτη φωτογραφία από την κατοικία του Νετανιάχου μετά το χτύπημα – Ορατές οι ζημιές

Παράλληλα, τουλάχιστον 32 άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινές επιδρομές σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας, καθώς ο ισραηλινός στρατός αύξησε την πολιορκία γύρω από τα νοσοκομεία στην Τζαμπάλια στο βόρειο τμήμα της περιοχής, δήλωσαν Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι υγείας.

«Όποιος ρίξει το όπλο και παραδώσει τους ομήρους θα του επιτραπεί να φύγει και να ζήσει ειρηνικά», έγραφε το φυλλάδιο, γραμμένο στα αραβικά, σύμφωνα με κατοίκους της νότιας πόλης Χαν Γιουνίς και εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αναφέρει το Reuters.

Η διατύπωση του φυλλαδίου προερχόταν από δήλωση του Νετανιάχου την Πέμπτη μετά τη δολοφονία του Σινουάρ από ισραηλινούς στρατιώτες που επιχειρούσαν στη Ράφα, στο νότο κοντά στα αιγυπτιακά σύνορα, την Τετάρτη.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More