Friday, October 18, 2024
Home » Ο Αντώνης ο τζάμπα «τουρκοφάγος»

Ο Αντώνης ο τζάμπα «τουρκοφάγος»

0 comments

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, επέλεξε να προβεί σε νουθεσίες προς τις κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου… σε μια εκδήλωση για την απονομή βραβείων για τις γυναίκες της χρονιάς!

Τις κάλεσε να μείνουν μακριά από νέους εμπαιγμούς σε βάρος της Κύπρου, απορρίπτοντας λύσεις άδικες και καταστροφικές, όπως αυτές που ακούγεται ότι «μαγειρεύονται», εκ παραλλήλου και με το Αιγαίο πλέον. Αναφέρθηκε σε λύσεις συγκαλυμμένης διχοτόμησης, οι οποίες θα είναι το επόμενο βήμα της πλήρους τουρκοποίησης.

Advertisement

Τοποθετήσεις, που ανάγονται στο πεδίο των θεωριών συνωμοσίας, χωρίς να προτείνει οτιδήποτε. Τώρα, πως κάποιοι απεργάζονται προδοσία και ενισχύουν τις ένοπλες δυνάμεις με φρεγάτες και αεροσκάφη, είναι απορίας άξιον. Πως «μαγειρεύουν» υποταγή στην Κύπρο και στέλνουν F-16 να πετούν πάνω από τη Λάρνακα, είναι ένα επίσης μυστήριο.

Ο Αντώνης Σαμαράς, θα έπρεπε να εξηγήσει πως, ο ίδιος ως υπουργός εξωτερικών και πρωθυπουργός είχε αποτρέψει και την διχοτόμηση και την ασφάλεια του Αιγαίου; Ποιες ηρωικές αποφάσεις είχε λάβει;

Αν θέλει να λύσει τις προσωπικές του διαφορές με τον Κ. Μητσοτάκη με ομιλίες στην Κύπρο, λάθος βήμα επέλεξε. Δυστυχώς η Κύπρος έχει πληρώσει ακριβά τους «τουρκοφάγους».

Μ.Κα

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More