Friday, October 18, 2024
Home » CFA Society Cyprus: Προαγωγή της επαγγελματικής δικτύωσης και αριστείας

CFA Society Cyprus: Προαγωγή της επαγγελματικής δικτύωσης και αριστείας

0 comments

Τη δέσμευσή του για προαγωγή της επαγγελματικής δικτύωσης και αριστείας εντός της χρηματοοικονομικής κοινότητας της Κύπρου, επιβεβαίωσε η πρώτη, μετά το Καλοκαίρι, εκδήλωση των μελών του Συνδέσμου Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου – CFA Society Cyprus.

Σε ανακοίνωση ο CFA Society Cyprus αναφέρει ότι στην εκδήλωση, η οποία έγινε με αφορμή την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συνδέσμου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία συνομιλήσουν με άλλα μέλη και επαγγελματίες του κλάδου, να ανταλλάξουν απόψεις για τις τρέχουσες χρηματοοικονομικές τάσεις, και να εξερευνήσουν τις προοπτικές για μελλοντική συνεργασία.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος του CFA Society Κύπρου Νίκος Ποταμάρης ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν και συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης, προαναγγέλλοντας παράλληλα άλλες δύο σημαντικές πρωτοβουλίες του Συνδέσμου, οι οποίες καταδεικνύουν περαιτέρω, όπως είπε, τη δέσμευση για επαγγελματική ανάπτυξη και εκπαίδευση στον χρηματοοικονομικό τομέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι άλλες δύο πρωτοβουλίες του Συνδέσμου αφορούν τη συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με θέμα «Μειώνοντας το Χάσμα στη Σύνταξη μεταξύ Φύλων», που θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου 2024 και τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτας Δημητρίου και τον διαγωνισμό του CFA Institute University Research Challenge στις 23 Οκτωβρίου, ο οποίος φέρνει κοντά ομάδες φοιτητών πανεπιστημίων, για να παρουσιάσουν τις δικές τους επενδυτικές προτάσεις, ενώπιον επιτροπής ειδικών.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More