Thursday, October 17, 2024
Home » Domenica Group: Elements, Park of Colors – Ένα καινοτόμο έργο που αναδεικνύει την καρδιά της Πάφου

Domenica Group: Elements, Park of Colors – Ένα καινοτόμο έργο που αναδεικνύει την καρδιά της Πάφου

0 comments

Το Elements, Park of Colors είναι ένα εμβληματικό έργο της Domenica Group στην Πάφο, αποτελούμενο από 156 διαμερίσματα, που ενσωματώνει τον μοντέρνο σχεδιασμό και την καινοτομία. Με έμφαση στη βιωσιμότητα και την ποιότητα ζωής, το έργο προσφέρει μοναδικές κατοικίες δίπλα στο μεγαλύτερο αστικό πάρκο της Κύπρου, το Πάρκο των Χρωμάτων, αναβαθμίζοντας την περιοχή.

Η Domenica Group, με περισσότερα από 60 χρόνια παρουσίας στον τομέα των ακινήτων και της ανάπτυξης γης, παρουσιάζει το μεγαλεπήβολο έργο της: Elements, Park of Colors.

Το συγκεκριμένο έργο βρίσκεται στην καρδιά της Πάφου και υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα την εικόνα της πόλης.

Το Elements αποτελείται από διαμερίσματα 1-6 υπνοδωματίων, τα οποία συνδυάζουν την κομψότητα με την άνεση, την ποιότητα κατασκευής και τον καινοτόμο σχεδιασμό.

Βασισμένο σε αρχιτεκτονικές γραμμές που σέβονται το περιβάλλον και το αστικό τοπίο, το έργο ενσωματώνει βιώσιμες πρακτικές και προσφέρει ιδανικές λύσεις για οικογένειες, επαγγελματίες και επενδυτές. Η πρώτη φάση του έργου αποτελείται από τέσσερα κτήρια: το ARIA, το FUEGO, το AQUA, και το TERRA, με την ανέγερση τους να προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.

Πάρκο Χρωμάτων: Ένας Πράσινος Παράδεισος

Το Elements είναι φωλιασμένο μέσα στο πολυαναμενόμενο “Πάρκο των Χρωμάτων” της Πάφου, το μεγαλύτερο αστικό πάρκο της Κύπρου, το οποίο καλύπτει έκταση 32.000 τετραγωνικών μέτρων. Το πάρκο αποτελείται από γήπεδα ποδοσφαίρου, αντισφαίρισης και καλαθόσφαιρας, εστιατόριο, καφετέρια και βοτανικούς κήπους, αυξάνοντας τις επιλογές τόσο για τους ενοίκους του Elements, όσο και για τους δημότες της Πάφου γενικότερα.

Το Elements αντλεί έμπνευση από το φυσικό περιβάλλον και την πολυχρωμία του πάρκου, δημιουργώντας χώρους διαβίωσης που αντανακλούν την ομορφιά και την αρμονία της φύσης. Οι κάτοικοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης μέσα σε ένα περιβάλλον που προάγει την ποιότητα ζωής.

Μια Επένδυση για το Μέλλον

Με την κατασκευή του Elements, Park of Colors, η Domenica Group συνεχίζει την παράδοση της εταιρείας στην κατασκευή υψηλής ποιότητας έργων με εξαιρετική αρχιτεκτονική και προσιτές λύσεις τιμολόγησης. Το έργο αυτό συνδυάζει αρμονικά την πολυτέλεια με τη λειτουργικότητα, καλύπτοντας τις ανάγκες των σύγχρονων αγοραστών που αναζητούν μια ισορροπία ανάμεσα σε άνεση, αισθητική και πρόσβαση σε πράσινους χώρους.

Το Elements αποτελεί όχι μόνο έναν ιδανικό τόπο διαμονής, αλλά και μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία. Η τοποθεσία του, το καινοτόμο design και η εγγύτητα στο Πάρκο των Χρωμάτων το καθιστούν μια ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν μακροπρόθεσμες αποδόσεις και αξία.

Η Domenica Group δεσμεύεται να προσφέρει στην Πάφο ένα έργο που θα προσθέσει σημαντική αξία στην περιοχή και θα αφήσει το αποτύπωμά της στην αστική ανάπτυξη της πόλης.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

12 Demokratias Avenue, Pafos, Cyprus

+357 26 600 700

www.domenicagroup.com

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More