Thursday, October 17, 2024
Home » Η Sonos αποκαλύπτει την Arc Ultra, τη νέα Soundbar με τεχνολογία Sound Motion™

Η Sonos αποκαλύπτει την Arc Ultra, τη νέα Soundbar με τεχνολογία Sound Motion™

0 comments

Η Sonos (Nasdaq: SONO) ανακοίνωσε σήμερα την παρουσίαση της Sonos Arc Ultra, της νέας premium soundbar με ντεμπούτο της επαναστατικής τεχνολογίας ηλεκτροακουστικών μορφοτροπέων με την ονομασία Sound Motion™. Μια σημαντική ανακάλυψη στη μηχανική ήχου, το Sound Motion™ μειώνει δραστικά το μέγεθος του μορφοτροπέα (transducer) ενώ απογειώνει τα μπάσα, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καινοτομία ήχου όπου μεγαλύτερος και καλύτερος ήχος μπορεί να αποδοθεί από μικρότερα μεγέθη. Η Arc Ultra προσφέρει έως και διπλά μπάσα από την προκάτοχο της, με μια άνευ προηγουμένου spatial audio εμπειρία 9.1.4 σε μια κομψή, εκλεπτυσμένη σχεδίαση.

Η Sonos παρουσιάζει επίσης το Sonos Sub 4, την επόμενη γενιά του εμβληματικού subwoofer με ανανεωμένη σχεδίαση και εσωτερικά στοιχεία που αναδεικνύουν τις αγαπημένες σας ταινίες, τραγούδια και περισσότερα με εντυπωσιακά μπάσα.

«Για δεκαετίες, η Sonos έφερε επανάσταση στην εμπειρία του home theater και του ήχου με προϊόντα που ακούγονται όσο υπέροχα φαίνονται. Με γνώμονα την ανάγκη μας για καινοτομία, δημιουργήσαμε το Sound Motion™ για να σπάσουμε τα όρια απόδοσης ενός ηχείου, φέρνοντας αυτήν την πρωτοποριακή τεχνολογία στη βιομηχανία του home cinema όπου η ζήτηση για εξαιρετικό ήχο είναι αντίστοιχη με το σχεδιασμό που ταιριάζει σε κάθε σύγχρονο σπίτι». αναφέρει ο Patrick Spence, Διευθύνων Σύμβουλος της Sonos. «Η Arc Ultra είναι η εξέλιξη της best-seller ηχόμπαρας μας, αξιοποιώντας αυτήν την απίστευτη καινοτομία για να προσφέρει μια άνευ προηγουμένου ηχητική εμπειρία από μια πιο κομψότερη σχεδίαση».

Sonos Arc Ultra

Η Sonos συνεχίζει επίσης την ταχεία βελτίωση της νέας της εφαρμογής. Με μια ενημέρωση λογισμικού παράλληλα με την κυκλοφορία των Arc Ultra και Sub 4, η απόδοση της νέας εφαρμογής αναμένεται να ξεπεράσει την απόδοση της προηγούμενης σε σημαντικά σημεία, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι απαραίτητα για νέους χρήστες — αναγνώριση συστήματος, ρύθμιση νέων συσκευών, και η δυνατότητα ομαδοποίησης συσκευών Sonos.

Για τους τρέχοντες πελάτες της Sonos, η ενημέρωση θα επαναφέρει το 90 % των λειτουργιών που λείπουν από τη νέα εφαρμογή, με περαιτέρω προσθήκες καθώς η Sonos εστιάζει στο συνεχή ρυθμό ενημερώσεων. Μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες στη σελίδα support page.

«Εργαστήκαμε ακούραστα για να επιλύσουμε τα πιο κρίσιμα ζητήματα της εφαρμογής και να επαναφέρουμε τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες. Έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο ποιότητας που μας δίνει την αυτοπεποίθηση να λανσάρουμε τα εξαιρετικά νέα προϊόντα μας», δήλωσε ο Patrick Spence, Διευθύνων Σύμβουλος της Sonos. «Όπως αναφέραμε στις δεσμεύσεις μας, θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τακτικά το λογισμικό μας και είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε την εμπειρία Sonos καλύτερη από ποτέ».

Sonos Arc Ultra

Arc Ultra: Ήχος που κόβει την ανάσα για το Home Theater σας

Κατασκευασμένη με την «πρώτη στο είδος της» τεχνολογία και τις πιο ισχυρές συνεργασίες της βιομηχανίας, η Arc Ultra εξασφαλίζει ενισχυμένα μπάσα, ανατριχιαστικό χωρικό ήχο με υποστήριξη Dolby Atmos®, και προηγμένη βελτίωση ομιλίας (Speech Enhancement) για ακόμη περισσότερα επίπεδα ελέγχου — όλα σε ένα κομψό πακέτο που δένει με τον χώρο σας και ταιριάζει απόλυτα με μεγάλες τηλεοράσεις.

  • Ήχος σινεμά στο σαλόνι σας: Η Arc Ultra σας παρασύρει προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης που τοποθετεί με ακρίβεια κάθε λεπτομέρεια του ήχου στο χώρο σας.
  • Η ολοκαίνουργια αρχιτεκτονική ακουστική της διαθέτει 14 drivers ,ειδικά σχεδιασμένα από τη Sonos, συμπεριλαμβανομένου ενός woofer Sound Motion™ και ενός συμπλέγματος tweeters με κυματοδηγούς και στα δύο άκρα, για μια spatial audio 9.1.4 εμπειρία. Συντονίστε την με Trueplay™ για να αποκτήσετε ακόμα καλύτερο ήχο στον χώρο σας, τώρα διαθέσιμο τόσο για iOS όσο και για Android.
  • Μην χάσετε ποτέ λέξη, ούτε καν ψίθυρο: Η νέα αρχιτεκτονική κεντρικού καναλιού της Arc Ultra μεγιστοποιεί τη φωνητική ευκρίνεια, ώστε να είναι πιο εύκολο να παρακολουθείτε τους διαλόγους. Μια ολοκαίνουργια προηγμένη δυνατότητα ‘Speech Enhancement’ βελτίωσης ομιλίας σάς επιτρέπει να επιλέξετε το επιθυμητό επίπεδο καθαρότητας διαλόγου μέσα από την εφαρμογή Sonos.
  • Κινηματογραφικές Συνεργασίες: Η Arc Ultra είναι η κορυφαία ηχόμπαρα της Sonos. H Sonos συνεργάστηκε με βετεράνους παραγωγούς και δημιουργούς ταινιών όπως ο Chris Jenkins και ο Onnalee Blank για να βελτιώσουν την τεχνολογία Dolby Atmos και να δημιουργήσουν μια εμπειρία επιπέδου στούντιο, που ανταγωνίζεται επαγγελματικά συστήματα ήχου.
  • Σχεδιασμός Αντάξιος του σπιτιού σας: Η Arc Ultra έχει σχεδιαστεί προσεκτικά, με χαρακτηριστικό καμπυλωτό προφίλ, ματ φινίρισμα και πιο λεπτή εμφάνιση ώστε να φαίνεται ακόμα πιο κομψή τοποθετημένη στο έπιπλο της τηλεόρασης, χωρίς να εμποδίζει την ορατότητα. Η διάτρητη μάσκα της, εκτείνεται έως το πίσω μέρος του ηχείου, ώστε ο ήχος να μπορεί να ταξιδεύει προς κάθε κατεύθυνση για να σας περιβάλλει πλήρως στο χώρο.
  • Απρόσκοπτη ρύθμιση και έλεγχος: Ξεκλειδώστε ποιοτικό κινηματογραφικό ήχο μέσα σε λίγα λεπτά με μια απλή σύνδεση HDMI eARC και ελέγξτε εύκολα με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας, την εφαρμογή Sonos, το Sonos Voice Control ή το Amazon Alexa. Τα χειριστήρια αφής είναι έξυπνα τοποθετημένα σε μια ειδική προεξοχή στο πίσω μέρος για να αποτρέψουν την οπτική απόσπαση προσοχής. Με σύνδεση Bluetooth, η Arc Ultra σάς προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία streaming- είτε για να ακούσετε ένα podcast είτε παίζοντας μια playlist για τους επισκέπτες σας.
  • Προσηλωμένοι στη βιωσιμότητα: Η Arc Ultra σχεδιάστηκε υπεύθυνα με βελτιωμένη επισκευαστική δυνατότητα χρησιμοποιώντας περισσότερες βίδες και λιγότερες κόλλες, υλικά PCB χωρίς αλογόνο, λιγότερο υλικό πυριτίου και με μειωμένη κατανάλωση ρεύματος σε κατάσταση αναμονής έως και 20% σε σύγκριση με την προκάτοχο της Arc. Με 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία και 18% μικρότερη σε όγκο, αφήνει και μικρότερο αποτύπωμα στις αποστολές.

Sonos Arc Ultra

Sub 4: Το πιο καθηλωτικό Subwoofer μας, ανανεωμένο

Το Sub 4 είναι Subwoofer νέας γενιάς με μπάσα που μπορείτε να νιώσετε, μεταφέροντας την εμπειρία του home cinema και φέρνοντάς σας πιο κοντά στο περιεχόμενο που αγαπάτε.

  • Παλμικός ήχος: Νιώστε κάθε χτύπο, κάθε βρυχηθμό και κάθε βοή στο σώμα σας με τα διπλά προσαρμοσμένα woofers που δημιουργούν βαθιές, δυναμικές χαμηλές συχνότητες για να βελτιώσουν την ψυχαγωγία σας. Χωρίς βουητό και χωρίς παράσιτα—τα δύο woofers του Sub 4 είναι στραμμένα προς το εσωτερικό ώστε να δημιουργούν ένα εφέ ακύρωσης δυνάμεων, εξουδετερώνοντας πλήρως την παραμόρφωση.
  • Ανανεωμένο, Έσω και Έξω: Το πιο προηγμένο subwoofer της Sonos μέχρι σήμερα, το Sub4 διαθέτει αυξημένη μνήμη και επεξεργαστική ισχύ όπως επίσης νέους δέκτες WiFi για καλύτερη συνδεσιμότητα, ώστε να μη χάσετε ούτε χτύπο.
  • Ίδια Εντυπωσιακή εμφάνιση: Το Sub 4 έχει ένα κομψό σχήμα που διατηρεί μεγάλο μέρος της αισθητικής του προκατόχου του, με ανανεωμένο ματ φινίρισμα σε μαύρο ή λευκό χρώμα και με προφίλ που του δίνει εύκολα τη δυνατότητα να τοποθετηθεί όρθιο, ξαπλωτό ή ακόμα και κάτω από τον καναπέ. Το Sub 4 σχεδιάστηκε σε πιο βιώσιμη μορφή, χάρη στις προσπάθειες μείωσης των υλικών αλλά και την σχεδόν κατά 50% μείωση της κατανάλωσης ρεύματος σε κατάσταση αναμονής.
  • Breathtaking Home Theater: Προσθέστε περισσότερη ‘ένταση’ στις ταινίες και τις εκπομπές σας με βαθύτερα μπάσα όταν συνδυάζετε το Sub 4 με τα soundbar της Sonos Arc Ultra, Arc ή Beam. Συνδυάστε δύο subwoofers για μέγιστη ένταση, ενισχύοντας κάθε κινηματογραφική σκηνή και τραγούδι — το Sub 4 είναι συμβατό με προηγούμενες γενιές του Sub.

Η Arc Ultra και το Sub 4 θα ξεκινήσουν να είναι διαθέσιμα στις 29 Οκτωβρίου στην τιμή των € 999 και € 899 αντίστοιχα.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More