Monday, October 14, 2024
Home » Ρεάλ Μαδρίτης: «Η Βασίλισσα βλέπει τον Βιρτς ως τον επόμενο Λούκα Μόντριτς»

Ρεάλ Μαδρίτης: «Η Βασίλισσα βλέπει τον Βιρτς ως τον επόμενο Λούκα Μόντριτς»

0 comments

Ο Φλόριαν Βιρτς έχει τραβήξει την προσοχή της Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και καιρό και το ενδιαφέρον για την απόκτησή του συνεχώς αυξάνεται στις τάξεις της Βασίλισσας. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, που έγινε γνωστός ως αρχηγός της U17 της Γερμανίας κάνοντας το ντεμπούτο του με τη μεγάλη ομάδα σε ηλικία 17 ετών, είναι σύμφωνα με την «AS Diario» ο ιδανικός αντικαταστάτης του Λούκα Μόντριτς.

Οι Ασπιρίνες τον κοστολογούν στα 150 εκατομμύρια ευρώ, και ο γενικός διευθυντής τους, Φερνάντο Κάρρο, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να τον πουλήσει αν δεν ικανοποιηθεί στο 100% όσον αφορά το οικονομικό. Το συμβόλαιό του με τους Γερμανούς λήγει το 2027.

Οι Μερένγκες γνωρίζουν ότι θα αντιμετωπίσουν σφοδρό ανταγωνισμό για να αποκτήσουν τον Βιρτς. Η Μάντσεστερ Σίτι τον βλέπει ως ιδανικό αντικαταστάτη του Κέβιν Ντε Μπρόινε, ενώ η Μπάγερν Μονάχου ονειρεύεται να τον κάνει δίδυμο με Τζαμάλ Μουσιάλα. Η Ρεάλ, σύμφωνα με την ίδια πηγή περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την κίνησή της, ακολουθώντας τη γνωστή στρατηγική του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More