Monday, October 14, 2024
Home » ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Κοτάρσκι και Κωνσταντέλια ενόψει ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Κοτάρσκι και Κωνσταντέλια ενόψει ΑΕΚ

0 comments

O Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει το απόγευμα τους παίκτες του στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ είχε αρκετά ζητήματα να το απασχολούν (Μπάμπα, Ότο, Ζίβκοβιτς. Τσιφτσής) με το πιο σημαντικό να είναι αυτό του Μπράντον Τόμας.

Από σήμερα (14/10) θα υπάρξουν και άλλα δύο με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι να επιστρέφει στις προπονήσεις, αφού υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για τις ενοχλήσεις στην πλάτη που δεν του επέτρεψαν να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Κροατίας. Οι εκτιμήσεις πάντως λένε ότι δεν πρόκειται να τεθεί ζήτημα για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής.

Με ίωση επιστρέφει από την Εθνική μας ομάδα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο Ντέλιας έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα με την Ιρλανδία, επειδή ανέβασε πυρετό εξαιτίας μιας φαρυγγίτιδας και θα χρειαστεί και αυτός αγωγή και παρακολούθηση από το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου, ώστε να είναι έτοιμος για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More