Sunday, October 13, 2024
Home » ΠτΔ: Θετική ανταπόκριση για τον 29χρονο Ιωάννη – Λύση εντός της εβδομάδας – Την υπόθεση έφερε στο φως ο “Φ”

ΠτΔ: Θετική ανταπόκριση για τον 29χρονο Ιωάννη – Λύση εντός της εβδομάδας – Την υπόθεση έφερε στο φως ο “Φ”

0 comments

Με άμεση παρέμβαση του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δρομολογεί λύση στο σοβαρό ζήτημα του 29χρονου Ιωάννη, μετά το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Φιλελεύθερος”. Η ιστορία του Ιωάννη είναι τραγική αφού ο νεαρός βρέθηκε εγκλωβισμένος λόγω του καθεστώτος παραμονής του.

Ο 29χρονος, ο οποίος παραμένει εγκλωβισμένος στις Φιλιππίνες εδώ και 9 μήνες, χωρίς να έχει κάποιο συγγενικό πρόσωπο ή τη δυνατότητα να επιστρέψει στην Κύπρο, βλέπει πλέον φως στο τούνελ χάρη στην άμεση ευαισθητοποίηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη.

Όπως πληροφορείται το Philenews, ο ΠτΔ μόλις ενημερώθηκε για το θέμα, έδωσε σαφείς οδηγίες προς τον Υφυπουργό Μετανάστευσης να προχωρήσει σε άμεσες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος εντός μίας εβδομάδας.

Η προσωπική παρέμβαση του Προέδρου προσφέρει ανακούφιση στον Ιωάννη, ο οποίος βρισκόταν σε ένα αδιέξοδο, μακριά από την οικογένειά του και τη χώρα που θεωρεί πατρίδα του.

Ο Υφυπουργός Μετανάστευσης, σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβε, θα ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε ο 29χρονος να μπορέσει το ταχύτερο δυνατό να επιστρέψει στην Κύπρο και να επανενωθεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Διαβάστετην κραυγή απόγνωσης του 29χρονου εδώ .

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More