Saturday, October 12, 2024
Home » Άρης: Στρώθηκαν στη δουλειά για ένα ντέρμπι

Άρης: Στρώθηκαν στη δουλειά για ένα ντέρμπι

0 comments

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις κι έχουν στρωθεί στη δουλειά για το έβδομο εμπόδιο στην τρέχουσα σεζόν, τον Εθνικό Άχνας. Σε μια έδρα και απέναντι σε μια ομάδα, η οποία έχει βάλει δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους της, οι «Ταξίαρχοι» θα πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό για να επιβεβαιώσουν την ποιοτική τους διαφορά.

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, έδωσε το στίγμα της αποστολής της ομάδας στις 20 Οκτωβρίου: «Δεν διαχωρίζουμε αυτό το παιχνίδι από τα θεωρητικά ντέρμπι. Έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Δεν υπάρχει παιχνίδι που αν δεν είσαι καλός, θα το κερδίσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι ο Εθνικός είναι μια ομάδα που απολαμβάνεις να τη βλέπεις, αφού παίζει καλό επιθετικό ποδόσφαιρο.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι έχει γεμάτη τη φαρέτρα του με… βέλη που μπορούν να πετύχουν την πέμπτη νίκη στη σεζόν. Οι παίκτες του δεν είναι καταπονημένοι από τα πολλά παιχνίδια, ενώ υπάρχουν πάμπολλες ποιοτικές επιλογές. Ο Λευκορώσος τεχνικός το πιστεύει και το λέει δημόσια. Όταν οι παίκτες του φτάνουν στα επίπεδα των δυνατοτήτων τους, τότε η ομάδα έχει μεγάλες πιθανότητες να υλοποιήσει τους μεγάλους της στόχους.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More