Friday, October 11, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Πρώτα βγαίνει η ψυχή και ύστερα το χούι…

ΑΠΟΕΛ: Πρώτα βγαίνει η ψυχή και ύστερα το χούι…

0 comments

Είτε συμπαθεί είτε αντιπαθεί κάποιος τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη, υπάρχουν κάποια δεδομένα που δεν αμφισβητούνται. Όπως π.χ. ότι, πέραν των 16 τίτλων και των έξι συμμετοχών σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης που κουβαλά στην πλάτη του, είναι μαζί με τον Κίκη Φιλίππου του Εθνικού οι πιο έμπειροι ποδοσφαιρικοί παράγοντές. Και σίγουρα, είναι ο πιο πεπειραμένος σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Άλλο τόσο δεν μπορεί κανείς να φέρει αντίρρηση για το μεγάλο κουσούρι του… Και όμως, οι προπονητές είναι περισσότεροι από τους τίτλους του πολυνίκη προέδρου! Συνολικά είναι 17 μόνο στη δεύτερη θητεία του, ενώ άλλους εφτά μετρήσαμε στη πρώτη!

Ακόμα πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι το ποσοστό αποτυχίας. Έτσι επιγραμματικά θα παραθέσω 11 από τους 17 της δεύτερης θητείας, που πέρασαν και δεν μπορεί κανείς να πει ότι επιτέλεσαν επιτυχημένο έργο: Ντομίγκος Πασιένσια, Μάριο Μπέιν, Μπρούνο Μπαλταζάρ, Τόμας Ντολ, Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, Λούκας Χατζηλούκας, Μαρίνος Ουζουνίδης, Μικ Μακάρθι, Σάββας Πουρσαϊτίδης, Νταβίδ Γκαγιέγο και Ζοζέ Ντομίνγκες. Αστοχία δυσανάλογη για άνθρωπο που βρίσκεται στον παραγοντισμό περίπου 30 χρόνια και που είναι συνδεδεμένος με τόσες επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Στην κορυφή του βάθρου των γρηγορότερων απολύσεων Πετρίδη ο Ντομίνγκες!

Το «πιο εκπληκτικό, πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο», όμως, είναι ότι υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει ο Πετρίδης και να αφήσει προπονητή να μακροημερεύσει στον Αρχάγγελο. Όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και ύστερα το χούι…

Διαβάστε επίσης: Ηρθαν σε συμφωνία: Αρχίζει η εποχή Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More