Thursday, October 10, 2024
Home » Nintendo ξυπνητήρι με τους ήχους των Super Mario και Zelda

Nintendo ξυπνητήρι με τους ήχους των Super Mario και Zelda

0 comments

Η Nintendo ανακοίνωσε ένα νέο hardware, το οποίο δεν αποτελεί διάδοχο του Switch, αλλά ένα νέοξυπνητήρι. Το προϊόν ονομάζεται Alarmo και μπορεί να ανταποκρίνεται στις κινήσεις του χρήστη, επιτρέποντας την αναβολή του ξυπνητηριού με μια χειρονομία ή την απενεργοποίησή του αν σηκωθεί από το κρεβάτι. Το Alarmo θα κοστίζει 99,99 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του 2025, ενώ οι συνδρομητές του Switch Online μπορούν να το αποκτήσουν νωρίτερα.

Το Alarmo διαθέτει ασύρματη συνδεσιμότητα στα 2.4GHz και έναν αισθητήρα mmWave στα 24GHz για την ανίχνευση κινήσεων. Εκτός από τις δυνατότητες κίνησης, το Alarmo περιλαμβάνει μια ποικιλία από ήχους που προέρχονται από πέντε διαφορετικά παιχνίδια του Switch: Breath of the Wild, Pikmin 4, Splatoon 3, Super Mario Odyssey και Ring Fit Adventure. Υπάρχουν συνολικά 35 ηχητικά “σκηνικά”, ενώ με τη σύνδεση στον λογαριασμό Nintendo μπορούν να προστεθούν περισσότερα ηχητικά αρχεία από τα Animal Crossing: New Horizons και Mario Kart 8 μέσω δωρεάν ενημερώσεων.

Δείτε το video:

Το ξυπνητήρι Alarmo περιλαμβάνει και λειτουργίες παρακολούθησης ύπνου. Η Nintendo περιγράφει ότι ο χρήστης μπορεί να ελέγχει πόσο κινείται κατά τη διάρκεια του ύπνου του και να ρυθμίζει ωριαίες ειδοποιήσεις, ανάλογα με το θέμα που έχει επιλέξει. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο τρόπους για το πρωινό ξυπνητήρι: τον Steady Mode, όπου η ένταση του ξυπνητηριού αυξάνεται σταδιακά όσο παραμένει στο κρεβάτι, και τον Gentle Mode, όπου η ένταση παραμένει σταθερή. Υπάρχει επίσης το Button Mode, για όσους προτιμούν μια πιο παραδοσιακή εμπειρία ξυπνητηριού με κουμπί για αναβολή.

Η ανακοίνωση του Alarmo γίνεται σε μια περίοδο που η Nintendo φαίνεται να επικεντρώνεται σε άλλες δραστηριότητες πέρα από τη νέα της κονσόλα. Τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε το The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, πιθανότατα η τελευταία σημαντική κυκλοφορία για το Switch, ενώ τον Οκτώβριο εγκαινίασε το Nintendo Museum στο Κιότο.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More