Thursday, October 10, 2024
Home » Εθνική Ελλάδας: Η δοκιμή με τριάδα και τα φαβορί για το βασικό σχήμα κόντρα στην Αγγλία

Εθνική Ελλάδας: Η δοκιμή με τριάδα και τα φαβορί για το βασικό σχήμα κόντρα στην Αγγλία

0 comments

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κάνει και δοκιμή με 3 στόπερ για το Αγγλία – Ελλάδα και ενώ υπάρχουν συγκεκριμένα φαβορί για το αρχικό σχήμα της Εθνικής μας ομάδας για την Πέμπτη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός παραδοσιακά κάνει αρκετές δοκιμές σε επίπεδα προσώπων ή και διατάξεων πριν από αγώνες της Εθνικής. Αυτή τη φορά πριν το Αγγλία – Ελλάδα είχε και δοκιμή με 3 στόπερ πίσω προφανώς έχοντας και κατά νου τον υψηλό συντελεστή δυσκολίας του αγώνα στο Γουέμπλεϊ (το βράδυ της Πέμπτης στις 21.45).

Σε μία τέτοια αγωνιστική περίσταση οι 2 από τους 2 πίσω θα είναι ο Μαυροπάνος με τον Κουλιεράκη και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Χατζηδιάκος και Ντόι. Εάν επικρατήσει η λογική της 4άδας υπάρχουν συγκεκριμένα φαβορί: ο Βλαχοδήμος κάτω από τα δοκάρια, δεξιά και αριστερά στην άμυνα ο Ρότα με τον Τσιμίκα και οι 2 στόπερ ο Μαυροπάνος με τον Κουλιεράκη. Στο κέντρο ο Κουρμπέλης ή ο Σιώπης με τους Μάνταλο και Μπακασέτα μπροστά και στην τριάδα για την επίθεση βασικός στράικερ ο Παυλίδης και στα 2 άκρα ο Μασούρας με τον Τζόλη ή μία εκ των άλλων διαθέσιμων επιλογών. Είναι πάντως ανοιχτό η Εθνική να ξεκινήσει με δύο καθαρόαιμα εξάρια στη βασική της σύνθεση και όχι με ένα. Σημειώνεται ξανά πώς ο Γιοβάνοβιτς δεν κάλεσε άλλον παίκτη αντί του Ιωαννίδη και θα στηριχθεί σε Δουβίκα και Παυλίδη.

Θυμίζουμε τις κλήσεις του Γιοβάνοβιτς: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χρήστος Μανδάς, Κωνσταντίνος Τζολάκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παντελής Χατζηδιάκος, Ανδρέας Ντόι, Παναγιώτης Ρέτσος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Βαγιαννίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Μανώλης Σιώπης, Χρήστος Ζαφείρης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Μπακασέτας, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας και Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More