Thursday, October 10, 2024
Home » Ρεάλ: Παίζει με Παρτίζαν ο Καμπάτσο – Ο λόγος της απόφασης από την Ευρωλίγκα

Ρεάλ: Παίζει με Παρτίζαν ο Καμπάτσο – Ο λόγος της απόφασης από την Ευρωλίγκα

0 comments

Αλλαγή σκηνικού στην υπόθεση τιμωρίας του Φακούντο Καμπάτσο, με τον Αργεντινό γκαρντ να έχει πλέον το δικαίωμα να αγωνιστεί στο αυριανό (10/10, 21:45) εντός έδρας παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με αντίπαλο την Παρτίζαν για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το απόγευμα η διοργανώτρια αρχή, γνωστοποίησε πως η έφεση που άσκησαν οι «μερένχες» για την τιμωρία μιας αγωνιστικής στον 33χρονο γκαρντ, οδήγησε σε προσωρινή αναστολή της απόφασης από τον αθλητικό δικαστή, καθώς δεν εκδικάστηκε η υπόθεση.

Έτσι λοιπόν, ο Καμπάτσο μπορεί να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι των Μαδριλένων με τους Σέρβους, ενώ, σε περίπτωση που παραμείνει η τιμωρία μιας αγωνιστικής, τότε – κατά πάσα πιθανότητα – θα την εκτίσει στο ματς με την Μπασκόνια (15/10) για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Θυμίζουμε πως ο έμπειρος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης είχε αποβληθεί με ντισκαλιφιέ στο ματς της πρεμιέρας με την Μπάγερν Μονάχου, όταν μετά από προσπάθεια να εκμαιεύσει φάουλ και με τον ρέφερι να μη του το δίνει, γύρισε και του φώναξε «Είναι γ@@νο φάουλ!», προτού κινηθεί απειλητικά προς το μέρος τους.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More