Wednesday, October 9, 2024
Home » Μπαχτσελί: Η κρυφή ατζέντα του Ισραήλ είναι η Τουρκία

Μπαχτσελί: Η κρυφή ατζέντα του Ισραήλ είναι η Τουρκία

0 comments

«Το επόμενο στάδιο των πυραύλων και των δολοφονιών στη Μέση Ανατολή είναι η περιοχή της Ανατολίας» ανέφερε ο ακροδεξιός Ντεβλέτ Μπαχτσελί

Η κρυφή ατζέντα του Ισραήλ είναι η Τουρκία, δήλωσε ο ακροδεξιός ηγέτης του ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί, υποστηρίζοντας ότι η χρήση βίας είναι επειγόντως αναγκαία για να σταματήσει το Ισραήλ.

Advertisement

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, σε ομιλία του στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής του ομάδας δήλωσε ότι «σήμερα, το ζήτημα δεν είναι η Βηρυτός αλλά η Άγκυρα. Η κρυφή ατζέντα είναι η τουρκική πατρίδα. Το επόμενο στάδιο των πυραύλων και των δολοφονιών στη Μέση Ανατολή είναι η περιοχή της Ανατολίας».

«Η χρήση βίας είναι επειγόντως αναγκαία για να σταματήσει το Ισραήλ. Ο ΟΗΕ πρέπει να αναλάβει άμεσα αυτό το ιστορικό και αναπόφευκτο έργο και να τιμωρήσει την αγέλη των δολοφόνων. Μετά τους πυραύλους που εκτόξευσε το Ιράν, η διαδικασία θα κλιμακωθεί και με τα πιθανά αντίποινα, η φωτιά θα καταπιεί τη Μέση Ανατολή», ανέφερε.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More