Wednesday, October 9, 2024
Home » ΑΕΚ: Ο ρεαλιστής κύριος Χένινγκ Μπεργκ

ΑΕΚ: Ο ρεαλιστής κύριος Χένινγκ Μπεργκ

0 comments

Το σπουδαίο κυριακάτικο «διπλό» της ΑΕΚ με 1-0 εις βάρος του ΑΠΟΕΛ, είχε τη σφραγίδα του Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός «διάβασε» καλά τον αντίπαλο και τον αντιμετώπισε ρεαλιστικά, παρουσιάζοντας ομάδα απαλλαγμένη από την ισπανική… εμμονή της κατοχής μπάλας.

Είχε μεν τις στιγμές που αναλάμβανε τον πρώτο ρόλο, δεν είχε πρόβλημα όμως να προσαρμοστεί στο διάστημα που οι γαλαζοκίτρινοι βελτίωναν την κυκλοφορία τους. Με απλά λόγια, ο Μπεργκ σχεδίασε ισορροπημένο παιχνίδι στο ΓΣΠ. Θέλοντας έτσι αφενός να διαφυλάξει τα… ευαίσθητα φετινά νότα της ομάδας του και αφετέρου να χτυπήσει τις αδυναμίες των γηπεδούχων.

Όπερ και εγένετο! Η άμυνα βρέθηκε μόνο μία φορά εκτεθειμένη στην επαναφορά από την επίθεση, στην επέλαση του Ελ Αραμπί (16′), που ευτυχώς για την ΑΕΚ δεν ολοκληρώθηκε, ενώ η κεφαλιά του Λαΐφη ήταν από στατική φάση (45’+1). Ουσιαστική ευκαιρία στην εστία της ήταν εκείνη του Κόρμπους (89’), η μοναδική που χρειάστηκε ο Αθανασιάδης να δείξει τα αντανακλαστικά του.

Αντιθέτως, οι Λαρνακείς βρήκαν περισσότερες ξεκάθαρες φάσεις. Πέρα από το γκολ του Φαράζ (77’), είχαν ακόμα δοκάρι με τον Αϊτόρ (23’), σουτ του ιδίου που υποχρέωσε τον Μπέλετς σε δύσκολη απόκρουση (12’), καθώς και τεράστια χαμένη ευκαιρία του Καμπρέρα (49’). Ακόμη, δευτερόλεπτα προτού σκοράρουν οι κιτρινοπράσινοι, ο Αργεντινός φορ υποχρέωσε τον Μπέλετς σε απόκρουση εξ επαφής.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More