Wednesday, October 9, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Πάγκος βαρύς, κόουτς ελαφρύς

ΑΠΟΕΛ: Πάγκος βαρύς, κόουτς ελαφρύς

0 comments

Η επικείμενη απόλυση του Ζοζέ Ντομίνγκες από την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ, αναδεικνύει τις βαθύτερες δυσκολίες που ταλανίζουν τον σύλλογο στη διατήρηση σταθερότητας. Δεν είναι μεμονωμένη εξέλιξη, αλλά τμήμα αλληλουχίας αποτυχιών που τείνει να κλονίσει την ηρεμία και την ασφάλεια. Η διοίκηση, μετά την αποτυχία και του Νταβίδ Γκαγιέγο, αναζητά εκ νέου λύση, την ίδια ώρα που το αγωνιστικό πλαίσιο είναι καταφανώς πολύ πιο εύθραυστο.

Η έλλειψη συνέπειας στην τεχνική καθοδήγηση αντανακλά σε πρόβλημα που δεν περιορίζεται μόνο στο προπονητικό επιτελείο. Λειτουργεί ως καθρέφτης στη γενικότερη στρατηγική και την προσέγγιση του συλλόγου. Αυτή τη στιγμή, κάθε απόφαση επιβάλλεται να ληφθεί με απόλυτη σοβαρότητα, καθώς ο κίνδυνος νέων λαθών είναι μεγάλος και οι αποτυχίες, ολοένα και πιο δαπανηρές.

Η ανάγκη για προπονητή που θα μπορέσει να επιβάλλει το όραμά του χωρίς να λυγίσει υπό το βάρος των προσδοκιών ή των φωνών από την κερκίδα, είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Γιατί, τόσο ο Γκαγιέγο όσο και ο Ντομίνγκες, βρέθηκαν σε πάγκο που ξεκάθαρα δεν μπορούσαν να διαχειριστούν. Ιδιαίτερα ο δεύτερος, δεν είχε ούτε το απαιτούμενο… βάρος και την εμπειρία για να κουμαντάρει το βαρυφορτωμένο καράβι.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Πρόδρομος Πετρίδης τα μυρίζεται από μακριά

Ο ΑΠΟΕΛ, δεν αντέχει άλλες απώλειες. Η κατάσταση είναι κρίσιμη και οι επόμενες κινήσεις της διοίκησης θα διαμορφώσουν άμεσα το μέλλον του συλλόγου, που ξεκίνησε με πρόκριση επί της Πετροκούμπ, αλλά γρήγορα βυθίστηκε σε απογοητεύσεις. Το ζητούμενο τώρα δεν είναι απλώς η αλλαγή, αλλά η ανασυγκρότηση με αποφασιστικότητα και προσοχή.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι ελκυστικές και δύσκολες περιπτώσεις Πογέτ, Χιμένεθ – Εκτός «κάδρου» ο Ολιβέιρα

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More