Tuesday, October 8, 2024
Home » Νέα Σαλαμίνα: O Γιανέφσκι σηκώνει μανίκια

Νέα Σαλαμίνα: O Γιανέφσκι σηκώνει μανίκια

0 comments

Με τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι στον πάγκο της θα πορευθεί απ’ εδώ και στο εξής η Νέα Σαλαμίνα. Ο έμπειρος Σκοπιανός τεχνικός θα αντικαταστήσει τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου, σε μια προσπάθεια να επαναφέρει την ομάδα της Αμμοχώστου στον δρόμο των επιτυχιών.

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας ανακοίνωσε χθες την καταρχήν συμφωνία με τον 63χρονο τεχνικό. Όπως σημειώνει, ο Γιανέφσκι έχει μεγάλη εμπειρία στο κυπριακό πρωτάθλημα, «έχει περάσει ως προπονητής, μεταξύ άλλων, από ΕΝΠ, Εθνικό Άχνας, Βαρντάρ, Μπέβερεν, Ολυμπιακό Λευκωσίας, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η ΑΕΛ Λεμεσού. Έχει καταφέρει να οδηγήσει την ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό μέχρι τον τελικό κυπέλλου». Σημειώνεται ότι, η τελική συμφωνία θα επισημοποιηθεί με την ολοκλήρωση των διαδικαστικών.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στον Γιανέφσκι να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές και να περάσει όσο γίνεται τη φιλοσοφία του. Κρίνεται ως προπονητής που του αρέσει οι ομάδες του να παίζουν ορθόδοξο ποδόσφαιρο. Οι ερυθρόλευκοι θεωρούν πως, με μια νίκη η ομάδα θα ανακτήσει και ψυχολογία και θα βρεθεί στο σωστό δρόμο.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More