Tuesday, October 8, 2024
Home » Rosemary Oil: Αν θέλεις μακριά μαλλιά, φτιάξε μόνη σου αυτό το λαδάκι

Rosemary Oil: Αν θέλεις μακριά μαλλιά, φτιάξε μόνη σου αυτό το λαδάκι

0 comments

Εκτός από αμέτρητες συνταγές, tips για οργάνωση σπιτιού και διάφορα trends που κατά καιρούς γίνονται viral, αυτό που σίγουρα λατρεύεις στο Tik Tok είναι τα μυστικά ομορφιάς, beauty hacks και γενικότερα βιντεάκια που αφορούν την περιποίηση μαλλιών και της επιδερμίδας σου.

Επειδή το κεφάλαιο μαλλιά είναι κάτι που ίσως σε αφορά αυτή την περίοδο, εμείς μοιραζόμαστε μαζί σου ένα βιντέακι που εντοπίσαμε στο Tik Tok και σου δείχνει πώς να φτιάξεις αλλά και να εφαρμόσεις το διάσημο Rosemary Oil το οποίο βοηθά την τρίχα να μεγαλώσει πιο γρήγορα.

Διαβάστε ακόμη:Φειδίας Παναγιώτου: Άφησε την σύντροφό του να τον ντύσει και ποζάρει με τα νέα του ρούχα

Πρόκειται για το γνωστό δεντρολίβανο, αυτό το αρωματικό βότανο που πολλοί το επιλέγουν για την ποικιλία των χρήσεων του και για το μεθυστικό άρωμά του.

Μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων του, διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην καταπράυνση του δέρματος και στην τόνωση της ανάπτυξης των τριχών.

Αν λοιπόν θέλεις να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα αυτό το λαδάκι τότε ακολούθησε τα πιο κάτω βήματα:

Αρχικά πλένεις το δεντρολίβανο και στη συνέχεια το ρίχνεις σε ένα ποτήρι ή κατσαρόλα με ζεστό νερό.

Αν θες προσθέσεις κάποιο αρωματικό λουλούδι για να είναι πιο ευχάριστη η μυρωδιά, αφού βράσουν αφήνεις το μείγμα να κρυώσει. Σούρωσε το και αποθήκευσε το σε βαζάκι ή ψεκαστήρα.

Επίσης να ξέρεις, πώς μπορείς εύκολα να αγοράσεις ένα μικρό μπουκάλι λάδι δεντρολίβανου και να αραιώσεις με 3-5 σταγόνες από το λάδι με δύο κουταλιές της σούπας λάδι εμπορίου, όπως argan ή jojoba.

@tessapeay

Caution: only make this stuff if you’re ready for hair that grows like weeds 😳🌿 hehe #hairtok#hairtiktok#haircare#longhair#hairgrowth#hairtransformation#hairoiling#rosemaryoil#rosemarywater#shinyhair#silkyhair

♬ La foule – Remastered – Édith Piaf

Πηγή: Like

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More