Monday, October 7, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Παίρνει χαρτί απόλυσης ο Ντομίνγκες

ΑΠΟΕΛ: Παίρνει χαρτί απόλυσης ο Ντομίνγκες

0 comments

Ο Ζοζέ Ντομίνγκες βρίσκεται στο τέλος της διαδρομής του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, με την αποδέσμευσή του να θεωρείται πλέον σίγουρη. Η διοίκηση βρίσκεται αντιμέτωπη με την αδήριτη πραγματικότητα ότι η ομάδα συνεχίζει να υποφέρει από τις ίδιες αδυναμίες που την ταλάνιζαν πριν την άφιξη του Πορτογάλου. Παρά τις ειλικρινείς προσπάθειες του Ντομίνγκες, η έλλειψη προόδου στον αγωνιστικό τομέα είναι πασιφανής.

Ο Ντομίνγκες, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τον ΑΠΟΕΛ, αντιμετώπισε σύνολο προβλημάτων που δεν κατόρθωσε να διαχειριστεί αποτελεσματικά. Η ομάδα παραμένει ασυνεπής και ασταθής στο γήπεδο, γεγονός που ενισχύει τη γενική απογοήτευση τόσο στις τάξεις των φιλάθλων όσο και εντός του Διοικητικού Συμβουλίου. Τα προβλήματα που προϋπήρχαν παραμένουν αδιάλειπτα, και η συνοχή στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ δείχνει να είναι ανύπαρκτη.

Οι πρόσφατες ισοπαλίες και η ήττα από την ΑΕΚ ήταν τα γεγονότα που επισφράγισαν την αδυναμία της ομάδας να επανέλθει σε τροχιά επιτυχιών. Οι οπαδοί έχασαν την υπομονή τους, και οι αντιδράσεις στους κόλπους τους ήταν έντονες. Η έλλειψη ουσιαστικής βελτίωσης έχει οδηγήσει σε οξύτατες αμφιβολίες για την ικανότητα του Ντομίνγκες να καθοδηγήσει την ομάδα προς ένα καλύτερο μέλλον.
Οι ελπίδες για ριζικές αλλαγές έχουν εκλείψει και πλέον η διοίκηση προχωρά στον επόμενο κόουτς., ο οποίος θα είναι έμπειρος τούτη τη φορά.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More