Monday, October 7, 2024
Home » Σοσιεδάδ – Ατλέτικο 1-1: Μπλόκο για τους ροχιμπλάνκος στη Χώρα των Βάσκων

Σοσιεδάδ – Ατλέτικο 1-1: Μπλόκο για τους ροχιμπλάνκος στη Χώρα των Βάσκων

0 comments

Μετά από την ισοπαλία στο ντέρμπι της Μαδρίτης απέναντι στην Ρεάλ (1-1) και τη συντριβή με 4-0 στην Λισσαβώνα από την Μπενφίκα για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Champions League, η Ατλέτικο ταξίδεψε στη Χώρα των Βάσκων με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες και να βρεθεί μόνη στην 3η θέση της βαθμολογίας, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Οι ροχιμπλάνκος πήραν προβάδισμα στο σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα με ωραίο διαγώνιο σουτ του Χουλιάν Άλβαρες, με τους γηπεδούχους να ασκούν όμως πίεση στη συνέχεια (16 τελικές – 7 εντός εστίας) και τελικά να δικαιώνονται λίγο πριν το φινάλε, στην κόντρα των δύο ομάδων για την 9η αγωνιστική της La Liga.

Συγκεκριμένα στο 84ο λεπτό με τον Σούσιτς να δέχεται πάσα από τον Ογιαρθάμπαλ και να νικάει τον Όμπλακ, για να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Αλγουαθίλ σε ακόμη ένα ματς που έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο αλλά της έλειπε η ουσία.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More